BMW Σειράς 2 Active Tourer: Ξεκίνησε η παραγωγή του νέου μοντέλου  

Πότε θα την δούμε στους δρόμους

BMW Σειράς 2 Active Tourer έναρξη παραγωγής

Από το φθινόπωρο του 2014 που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά στην αγορά, η BMW Σειρά 2 Active Tourer έχει διαγράψει μία επιτυχημένη πορεία την τελευταία επταετία. Περισσότεροι από 400.000 πελάτες έχουν επιλέξει το πολυτελές compact μοντέλο που συνδυάζει λειτουργική ευρυχωρία με δυναμική οδηγική φιλοσοφία. Περισσότερα από 368.000 τέτοια οχήματα κατασκευάστηκαν στη Λειψία. Ο διάδοχος του σπορ, "all-rounder" μοντέλου θα κατασκευάζεται μόνο στη Λειψία.


Η δεύτερη γενιά της BMW Σειράς 2 Active Tourer θέτει πρότυπα για μία φορά ακόμα. Πρωτοπόρος, ανοίγει το δρόμο για τα προσεχή μοντέλα BMW και MINI που θα πλαισιώσουν την compact κατηγορία τα προσεχή χρόνια. Αναβαθμίσεις στο σύστημα μετάδοσης και το cockpit, και το νέο ενσωματωμένο δίκτυο – που τώρα συναντάμε στις βενζινοκίνητες και πετρελαιοκίνητες BMW Σειρά 2 Active Tourer – θέτουν νέα πρότυπα.


Μία ακόμα πρωτιά για την BMW Σειρά 2 Active Tourer είναι το νέο BMW iDrive, που κάνει το ντεμπούτο του στην πολυτελή compact κατηγορία. Η τελευταία γενιά του συστήματος ελέγχου iDrive βασίζεται στο BMW Operating System 8.Η δεύτερη γενιά της BMW Σειράς 2 Active Tourer σχεδιάστηκε για να υποστηρίζει κινητήρες εσωτερικής καύσης και ηλεκτροκίνητα σύνολα, και λίγους μήνες μετά την κυκλοφορία της, το καλοκαίρι του 2022, δύο plug-in υβριδικές εκδόσεις θα προστεθούν στη γκάμα.

Η δεύτερη γενιά της BMW Σειράς 2 Active Tourer ενσωματώνεται τώρα εξίσου ομαλά στην παραγωγή και θα κατασκευάζεται στο εργοστάσιο της Λειψίας μαζί με τις BMW Σειρά 1 και BMW Σειρά 2 Gran Coupe.Η BMW Σειρά 2 Active Tourer θα κυκλοφορήσει στη Γερμανική αγορά στις 26 Φεβρουαρίου 2022.
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top