Ford: Με ποιο τρόπο παραλαμβάνετε ένα δέμα όταν λείπετε

Μια ασφαλής λύση

Ford παραλαβή δέματος

Καθώς αρχίζουμε να επιστρέφουμε στην δια ζώσης εργασία, οι διανομείς ενδέχεται να μην μας βρίσκουν στο σπίτι για να μας παραδώσουν σημαντικά δέματα. Ακόμα και όσοι εξακολουθούν να εργάζονται από το σπίτι, ίσως προτιμούν να μην διακόψουν μία τηλεδιάσκεψη για να ανοίξουν την πόρτα.Με την έκρηξη των online αγορών και την επακόλουθη πίεση για τις εταιρείες logistics να πετυχαίνουν πιο αποδοτικές και ασφαλείς παραδόσεις, η Ford και η Hermes στο Hν. Βασίλειο βρήκαν τώρα μία λύση. 

1 Οι διανομείς θα μπορούν να αφήνουν τα πακέτα στα αυτοκίνητα των παραληπτών, όπου θα παραμένουν ασφαλή και στεγνά, ώστε αυτοί να τα παραλαμβάνουν στη συνέχεια με την άνεσή τους.Το πιλοτικό πρόγραμμα Secure Delivery to Vehicle (επί λέξει Ασφαλής Παράδοση σε Όχημα) που λανσαρίστηκε σε ορισμένες περιοχές της Μ. Βρετανίας αυτό το μήνα, θα επιτρέψει την παράδοση των δεμάτων απευθείας σε οχήματα που βρίσκονται στην διεύθυνση της οικίας των κατόχων τους. 

2 Επίσης, το όλο εγχείρημα επιταχύνει τις παραδόσεις εξοικονομώντας χρόνο καθώς οι διανομείς δεν χρειάζεται να χτυπάνε κουδούνι, να ανεβαίνουν σκαλιά ή να βρίσκουν ένα γείτονα για να παραλάβει το δέμα όταν ο παραλήπτης δεν βρίσκεται στο σπίτι. Η δυνατότητα παράδοσης πακέτων στο όχημα προσφέρεται σε πελάτες που διαθέτουν την εφαρμογή FordPass, επεκτείνοντας έτσι την γκάμα των συνδεδεμένων υπηρεσιών που ήδη διατίθενται μέσω αυτής.

3 Η λύση αυτή προσφέρεται χωρίς επιπλέον χρέωση και πληροί τις απαιτήσεις κοινωνικής απόστασης. 

Όταν οι αγορές πραγματοποιούνται σε συγκεκριμένα καταστήματα λιανικής, όσα συμμετέχουν στο πιλοτικό πρόγραμμα θα έχουν την υπηρεσία “delivery-to-vehicle” ως στάνταρ επιλογή για παράδοση και θα παρέχουν λεπτομέρειες για την τοποθεσία του οχήματος. Οι πελάτες θα μπορούν επίσης να ζητάνε παράδοση στο σπίτι, εάν το επιθυμούν. Όταν ο διανομέας βρίσκεται σε απόσταση 300 μέτρων από τον προορισμό του, η ακριβής τοποθεσία του οχήματος του πελάτη εμφανίζονται στην εφαρμογή της Hermes. Στα 50 μέτρα, ο οδηγός σκανάρει το barcode στο δέμα του πελάτη για να δημιουργήσει έναν εφάπαξ κωδικό ξεκλειδώματος για το όχημα. Αυτό του επιτρέπει να ξεκλειδώσει το πορτμπαγκάζ και να  εναποθέσει με ασφάλεια το πακέτο.

5 Για πρόσθετη προστασία, εάν ο διανομέας δεν καταφέρει να κλειδώσει το όχημα αφού ολοκληρώσει την παράδοση, αυτό κλειδώνει αυτόματα μόλις παρέλθει ένα ορισμένο χρονικό διάστημα.Ο εντοπισμός του οχήματος και το κλείδωμα/ξεκλείδωμα από απόσταση ενεργοποιείται κατόπιν
συναίνεσης του παραλήπτη μέσω του FordPass app. 

6. Εάν το αυτοκίνητο δεν βρίσκεται σε εμβέλεια 300 μέτρων από την επιλεγμένη διεύθυνση για παράδοση σε όχημα, το δέμα παραδίδεται στη διεύθυνση της οικίας του παραλήπτη. Το ίδιο ισχύει και για δέματα που είναι υπερβολικά μεγάλα για να χωρέσουν στο όχημα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top