Ποιο Nissan είναι το κορυφαίο αυτοκίνητο στην εφαρμογή παιδικών καθισμάτων

Έλαβε την βαθμολογία Α σε μια σημαντική δοκιμή για οικογένειες.

Nissan Sentra παιδικά καθίσματα τοποθέτηση

Το 2021 Nissan Sentra θα είναι ένα από τα τέσσερα, μοντέλα του έτους 2021-22, που θα λάβουν απευθείας βαθμολογία A στο Car Seat Fit Report Card 2021 του Cars.com. Η κάρτα αναφοράς Car Seat Fit παρέχει στους γονείς και τους κηδεμόνες βασικές πληροφορίες για οικογενειακά οχήματα που “ταιριάζουν καλύτερα σε καθίσματα αυτοκινήτου για βρέφη, νήπια και μικρά παιδιά.”

Οι πιστοποιημένοι τεχνικοί ασφάλειας για τους λιλιπούτειους επιβάτες του Cars.com αξιολόγησαν φέτος 51 οικογενειακά οχήματα.


Μια πρόσφατη έρευνα του Cars.com έδειξε ότι το 56% των γονέων έχουν τοποθετήσει εσφαλμένα ένα κάθισμα αυτοκινήτου, ενώ το 84% των γονέων βρίσκουν κάποιο στάδιο της διαδικασίας απογοητευτικό. Για να κερδίσει τον βαθμό "Α" ένα όχημα, πρέπει να αποδειχθεί ότι έχει άφθονο χώρο για το κάθισμα του παιδιού, χωρίς να επηρεάζει τον χώρο στο ύψος των γονάτων, για τον οδηγό ή τον συνοδηγό. Τα οχήματα πρέπει επίσης να αποδεικνύουν ότι το σύστημα Lower Anchors and Tethers for Children (LATCH), είναι εύκολο να βρεθεί και να χρησιμοποιηθεί, χωρίς προβλήματα προσαρμογής.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top