Νίκη για τον Pecco Bagnaia με Ducati

Δεύτερη συνεχόμενη στην καριέρα του 

Ducati Pecco Bagnaia νίκη

Μόλις μία εβδομάδα μετά την πρώτη νίκη στην καριέρα του, ο Francesco-Pecco-Bagnaia με την Ducati Desmosedici GP 21, επανέλαβε τον θρίαμβό του, αυτή τη φορά στο Grand Prix του Σαν Μαρίνο, στην πίστα Misano World Circuit Marco Simoncelli. Σύμπτωση που επαναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση, με τον 24χρονο Ιταλό αναβάτη της Ducati να κυριαρχεί και πάλι σε όλο το αγωνιστικό τριήμερο.

 
O Pecco Bagnaia ξεκίνησε από την 1η θέση της σειράς εκκίνησης, 51η pole position στην ιστορία της μάρκας από το Borgo Panigale, στο MotoGP. Δεν έχασε στιγμή την πρωτοπορία, έχοντας κτίσει από τους πρώτους γύρους μια διαφορά ασφαλείας. Η υπεροχή της Ducati Desmosedici GP 21 σε τελική ταχύτητα ήταν εμφανής, δίνοντας στον Ιταλό πλεονέκτημα, στις μόλις δύο και σχετικά κοντές ευθείες της πίστας, που όμως αποδεικνυόταν αρκετό. 

Μετά και τον 14ο αγώνα της σεζόν, η Ducati παραμένει στην 1η θέση στην κατάταξη των κατασκευαστών, ενώ στο αντίστοιχο πρωτάθλημα των ομάδων, η Ducati Lenovo Team είναι δεύτερη. Στο πρωτάθλημα των αναβατών, ο Pecco Bagnaia παραμένει στη 2η θέση, πίσω από τον Quartararo, ενώ ο Miller είναι στην 5η θέση.Επόμενος αγώνας, το Grand Prix στις Η.Π.Α., στο Austin, στην πίστα Circuit of The Americas, το τριήμερο 1-3 Οκτωβρίου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top