Η Nissan e.dams οδεύει στο ιστορικό Royal Docks

Για το E-Prix του Λονδίνου στην Formula E  

Nissan e.dams Formula E  Royal Docks

Η Nissan e.dams πηγαίνει στο ιστορικό Royals Docks του Ανατολικού Λονδίνου και στο εκθεσιακό κέντρο ExCel London, για τον 12ο και 13ο γύρο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της ABB FIA Formula E 2020/21, στο E-Prix του Λονδίνου.Στον προηγούμενο αγώνα στη Νέα Υόρκη, για τον 10ο  γύρο,  η ομάδα της Nissan e.dams σημείωσε 15 πόντους για το πρωτάθλημα και ανέβηκε στην P9. Οι δύο οδηγοί της ομάδας, Buemi και Rowland, κράτησαν ένα δυνατό αγωνιστικό ρυθμό στη Νέα Υόρκη και τώρα η ομάδα εστιάζει στην περαιτέρω αύξηση αυτού του ρυθμού, καθώς η έβδομη σεζόν του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται με τους τέσσερις τελευταίους αγώνες. 

Η Nissan αγωνίζεται σε αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα για να φέρει τον ενθουσιασμό και την απόλαυση της οδήγησης ηλεκτρικών οχημάτων μηδενικών εκπομπών, σε ένα παγκόσμιο κοινό. Ως μέρος του στόχου της να επιτύχει ουδετερότητα άνθρακα στις λειτουργίες της και στον κύκλο ζωής των προϊόντων της έως το 2050, η Nissan σκοπεύει να “εξηλεκτρίσει” τα επερχόμενα μοντέλα της, μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 2030. Η Nissan στοχεύει στα οφέλη που πηγάζουν από την εμπειρία της στην ηλεκτροκίνηση και από την μεταφορά γνώσεων και τεχνολογίας μεταξύ των αγώνων και των καθημερινών οδικών συνθηκών, για να προσφέρει καλύτερα ηλεκτρικά οχήματα στο καταναλωτικό κοινό. 

Με αναγνωρισμένη την ηγεμονία της στα ηλεκτρικά οχήματα, η Nissan κατασκευάζει το LEAF στο εργοστάσιο της στο Sunderland, από το 2013. Θέτοντας ένα σχεδιάγραμμα για το μέλλον της αυτοκινητοβιομηχανίας, η Nissan παρουσίασε πρόσφατα το EV36Zero, έναν εμβληματικό κόμβο ηλεκτρικών οχημάτων (EV) ύψους 1 δισεκατομμυρίου λιρών που δημιουργεί το πρώτο παγκόσμιο οικοσύστημα παραγωγής EV. Αποτελούμενο από τρεις διασυνδεδεμένες πρωτοβουλίες, το Nissan EV36Zero συγκεντρώνει ηλεκτρικά οχήματα, ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και παραγωγή μπαταριών. Στο πλαίσιο αυτής της επένδυσης, η Nissan ανακοίνωσε ότι θα κατασκευάσει ένα ηλεκτρικό όχημα στο Ηνωμένο Βασίλειο που θα υπόσχεται στυλ, επιδόσεις και τεχνολογία μπαταρίας επόμενης γενιάς. 

Μια νέα περίοδος βιώσιμης ανάπτυξης ξεκινά για τη Nissan, καθώς υλοποιεί το πλάνο μετασχηματισμού Nissan NEXT, επιταχύνοντας το ταξίδι  προς μια πλήρως ηλεκτροκίνητη γκάμα στην Ευρώπη από την οικονομική χρήση του 2023, με το λανσάρισμα τόσο του αμιγώς ηλεκτρικού crossover  Ariya όσο  και του  Qashqai e-Power, να αποτελούν τα πρώτα βήματα. Περισσότερες πληροφορίες για τα νέα συναρπαστικά μοντέλα της Nissan, είναι διαθέσιμες στο www.nissan.gr      

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top