Άνοιξαν οι συμμετοχές για το 18o Ράλλυ Κορίνθου

Είναι άμεσα συνδεδεμένο με το Ράλλυ Ακρόπολις

Ράλλυ Κορίνθου συμμετοχές έναρξη

Το Σαββατοκύριακο 31/7 – 1/8 η καρδιά των Ελληνικών Αγώνων θα χτυπάει στην Κορινθία. Το 18ο Ράλλυ Κορίνθου που θα έχει επίκεντρο την πόλη του Λουτρακίου, θα αποτελέσει το 2ο γύρο του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Χώματος Ράλλυ και ουσιαστικά θα αποτελέσει μία πρόβα τζενεράλε για τους αγωνιζόμενους πριν τον εθνικό μας αγώνα, το Ράλλυ Ακρόπολις. Πλέον, μετράμε αντίστροφα για την εκκίνηση του 18ου Ράλλυ Κορίνθου, αφού και επίσημα έχουν ανοίξει οι συμμετοχές στην πλατφόρμα της ΟΜΑΕ (https://www.e-omae-epa.gr/athleteracepart.aspx), με καταληκτική ημερομηνία την Παρασκευή 23 Ιουλίου.


 
Το 18ο Ράλλυ Κορίνθου είναι άμεσα συνδεδεμένο με το Ράλλυ Ακρόπολις, αφού οι δύο επαναλαμβανόμενες ειδικές διαδρομές που περιλαμβάνονται στο ωράριο θα συμπεριληφθούν και στο αντίστοιχο του εθνικού μας αγώνα, και μάλιστα ακριβώς στην ίδια μορφή. Τα πληρώματα θα ξεκινήσουν την Κυριακή 1/8 στις 08:00 πμ από το Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο και από εκεί θα κατευθυνθούν προς την εκκίνηση της ε.δ. Άγιοι Θεόδωροι των 17,54 χλμ. Αμέσως μετά θα πραγματοποιήσουν την ε.δ. Λουτράκι των 19,40 χλμ., για να επιστρέψουν στο σέρβις που θα φιλοξενείται και φέτος στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο.

Μετά από τις απαραίτητες περιποιήσεις των μηχανικών, θα ακολουθήσει το ίδιο ακριβώς loop ειδικών, για να επιστρέψουν τα πληρώματα στη ράμπα του τερματισμού στο Αλεξάνδρειο Συνεδριακό Κέντρο στις 12:48 μμ. Η κόμπακτ σχεδίαση του αγώνα, σε συνδυασμό με τις απαιτητικές ειδικές διαδρομές, θα αποτελέσουν αναμφίβολα πρόκληση για ανθρώπους και μηχανές. Ενώ είναι δεδομένο ότι ο αγώνας θα αποτελέσει μία πολύ καλή προπόνηση για όσους λάβουν μέρος στις 9-12 Σεπτεμβρίου στο Ράλλυ Ακρόπολις.
 
Σημειώστε, πως ο διοικητικός και τεχνικός έλεγχος θα πραγματοποιηθούν στις 31/7 στο ΙΚΤΕΟ AUTOVISION, ενώ η εκκίνηση θα δοθεί την επόμενη μέρα το πρωί στις 08:00 πμ.Εκτός από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλλυ Χώματος, ο αγώνας προσμετρά επίσης στο Κύπελλο Αγώνων Ράλλυ Χώματος, το Πρωτάθλημα Χώματος Ιστορικών Αυτοκινήτων, αλλά και στο Κύπελλο Χώματος Ιστορικών Αυτοκινήτων για το 2021.
 
Χορηγός του 18ου Ράλλυ Κορίνθου είναι η εταιρεία ΑΣΗΜΑΚΗΣ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ, ενώ ο αγώνας θα διεξαχθεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, τους Δήμους Λουτρακίου, Περαχώρας και Αγιών Θεοδώρων. Υποστηρικτές του αγώνα είναι το Pietris Catering, το Βιβλιοπωλείο Οικονόμου και το ΙΚΤΕΟ Κορινθίας Autovision.Περισσότερες πληροφορίες θα γνωστοποιηθούν σύντομα, ενώ στη σελίδα του αγώνα https://www.alak.gr/rallykorinthou/ μπορείτε να βρείτε όλα τα νεότερα για το 18ο Ράλλυ Κορίνθου.
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top