O Αλέξανδρος Παπαευθυμίου στον 1ο γύρο του FIA Karting Academy Trophy

Τι έγινε στον συναρπαστικό αγώνα

FIA Karting Academy Trophy Αλέξανδρος Παπαευθυμίου 1ος γύρος

Ο Αλέξανδρος Παπαευθυμίου, εκπρόσωπος της χώρας μας, στις 17-20 Ιουνίου έδωσε τον πρώτο του αγώνα για τον θεσμό του FIA Karting Academy Trophy, στην πίστα ProKart Raceland στο Wackersdorf της Γερμανίας. Ο Φθιωτός αθλητής της Α.Λ.Α.Λαμίας, κατάφερε να ξεπεράσει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε την πρώτη ημέρα μετά από μηχανικά προβλήματα πάσης φύσεως, καταφέρνοντας να ανακάμψει τις υπόλοιπες δύο ημέρες του αγώνα. 

Σημαντικό είναι το γεγονός πως ο Αλέξανδρος κατάφερε να ανεβεί αρκετές θέσεις και έχασε την είσοδο του στον τελικό στις λεπτομέρειες. Παρόλα αυτά ο Αλέξανδρος, απέκτησε πολύτιμες εμπειρίες που θα τον βοηθήσουν στους δύο αγώνες που έρχονται σε Ιταλία και Σουηδία αντίστοιχα. Μαζί με τον πολύπειρο προπονητή-μηχανικό του Δημήτρη Κεράτσα και την ομάδα του GSR Team, θα συνεχίσουν την σκληρή δουλειά, ώστε να είναι έτοιμοι στους επόμενους αγώνες. 

Ο Αλέξανδρος Παπαευθυμίου τόνισε :"Ήταν ένας δύσκολος αγώνας για εμένα συνολικά, είχα κάποια μηχανικά προβλήματα τις πρώτες ημέρες που μου στέρησαν πολύτιμο χρόνο δοκιμών. Στη συνέχεια βελτιώθηκα και βρήκα τον ρυθμό μου. Ο μηχανικός μου Δημήτρης Κεράτσας, με βοήθησε ώστε να βρούμε τις σωστές ρυθμίσεις και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Κρατάμε μόνο τα θετικά και συνεχίζουμε με πολύ δουλειά". 

Επόμενος γύρος του FIA Karting Academy Trophy, θα διεξαχθεί στις 12-15 Αυγούστου στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην πίστα Adria Karting Raceway της Adria. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top