Το αγαπημένο τραγούδι των νέων BMW iX και BMW i4

Κοινή παγκόσμια καμπάνια παίζει στο ρυθμό της νέας επιτυχίας των Coldplay

BMW iX  BMW i4 τραγούδι Coldplay

Η οδηγική απόλαυση μηδενικών ρύπων κορυφώνεται τώρα πίσω από το τιμόνι των πρώτων BMW iX και BMW i4. Το soundtrack που αρμόζει στο ντεμπούτο των τελευταίων, αμιγώς ηλεκτρικών μοντέλων λέγεται "Higher Power" και φέρει την υπογραφή του βρετανικού συγκροτήματος Coldplay. Μπορείτε να ακούσετε το τελευταίο single του κουαρτέτου στα τηλεοπτικά διαφημιστικά που συνοδεύουν το λανσάρισμα της κοινής, παγκόσμιας καμπάνιας επικοινωνίας για τα δύο νέα μοντέλα. Ο στίχος "This joy is electric" (‘αυτή η χαρά είναι ηλεκτρική’) μεταφέρει το τέλειο μήνυμα. Το τραγούδι για μία νέα εποχή ατομικής κινητικότητας σηματοδοτεί την έναρξη μιας μακροπρόθεσμης συνεργασίας ανάμεσα στην BMW και τους Coldplay.

Για το BMW Group, η πρεμιέρα της BMW iX και της BMW i4 είναι ένα σημαντικό ορόσημο στην παρούσα φάση μετασχηματισμού της εν όψει της ηλεκτροκίνησης. Η εταιρεία εκτιμά ότι τα αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα της θα αποτελούν τουλάχιστον το 50% των παγκόσμιων πωλήσεων οχημάτων της ήδη από το 2030.

Οι Coldplay αναζητούν καινοτόμους τρόπους να συνδυάζουν τη δημοτικότητα και τις παραστάσεις τους μπροστά σε χιλιάδες ενθουσιώδεις ‘φαν’ με θετική επίδραση στη βιωσιμότητα. Οι μουσικοί δήλωσαν: «Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την BMW στο πλαίσιο των προσπαθειών μας να κάνουμε όλες μας τις δραστηριότητες όσο το δυνατόν πιο βιώσιμες. Η τεχνολογία που χρησιμοποιεί η BMW για τα ηλεκτρικά της αυτοκίνητα μπορεί να υποστηρίζει τις live παραστάσεις μας σχεδόν αποκλειστικά με βιώσιμη ενέργεια».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top