Αυτό είναι το νέο Nissan Note Aura

Πότε ξεκινούν οι πωλήσεις

Nissan Note Aura παρουσίαση

Το ολοκαίνουργιο Note Aura έρχεται αποκλειστικά με τον κινητήριο σύνολο e-POWER της Nissan, που αποτελεί ένα βασικό κομμάτι της στρατηγικής της εταιρείας για τον “εξηλεκτρισμό” της γκάμας των μοντέλων της,  στο πλαίσιο του παγκόσμιου πλάνου μετασχηματισμού Nissan NEXT. Το ολοκαίνουργιο μοντέλο κληρονομεί την άνεση και τις προηγμένες τεχνολογίες ασφαλείας του Note e-POWER που κυκλοφόρησε πέρυσι, με πρόσθετα,  premium χαρακτηριστικά και βελτιώσεις συστήματος. 

Με έναν απλό, όμορφο σχεδιασμό που ξεπερνά τον κανόνα του compact αυτοκινήτου,  το Note Aura στοχεύει να ξεπεράσει τις προσδοκίες όλων των επιβατών του. Το εξωτερικό διαθέτει μια περίτεχνα σμιλεμένη μπροστινή μάσκα και μια επιμήκη  οροφή σε καμπυλοειδές σχήμα. Τα πίσω φτερά και ο νέος πίσω προφυλακτήρας φανερώνουν ευρεία στάση και χαμηλό κέντρο βάρους, δίνοντας στο όχημα μια ισχυρή παρουσία. Ο συνδυασμός LED φωτιστικών σωμάτων που ανάβουν ως δέσμη φωτός στο πίσω μέρος του οχήματος, δημιουργούν μια προηγμένη και συνάμα ξεχωριστή εντύπωση. 

Τα εσωτερικά καθίσματα Zero Gravity (Μηδενικής Βαρύτητας) διατίθενται σε δύο παραλλαγές : Τουίντ ύφασμα με μοτίβο ψαροκόκκαλου σε συνδυασμό με συνθετικό δέρμα, ή γνήσιο δέρμα υψηλής ποιότητας με ειδικά σχεδιασμένη υφή για καλύτερη πρόσφυση. Ο πίνακας οργάνων και η κεντρική κονσόλα διαθέτουν φινίρισμα από ξύλο, ενώ οι πόρτες, τα υποβραχιόνια εμπρός και το ταμπλό, έχουν φινίρισμα από ύφασμα τύπου τουίντ. 

Ως προς το ηχοσύστημα, αυτό είναι ένα premium σύστημα που έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με την Bose,  για μια υψηλής ποιότητας εμπειρία εντός της καμπίνας.  Τα προαιρετικά ηχεία του ηχοσυστήματος Bose Personal Plus τοποθετούνται στα προσκέφαλα των εμπρός καθισμάτων, προσφέροντας μια εξαιρετική ακουστική εμπειρία, με το βάθος και το εύρος του ήχου που χαρακτηρίζει την Bose, όπως και την προηγμένη τεχνολογία της στην επεξεργασία του ηχητικού σήματος. Η απόσβεση του θορύβου στην οροφή, στις πόρτες και στα κρύσταλλα των εμπρός θυρών, βοηθούν στην εξασφάλιση υψηλού επιπέδου ησυχίας και άνεσης στην καμπίνα. 

Για το Note Aura, το εξηλεκτρισμένο κινητήριο σύνολο e-POWER δεύτερης γενιάς, έχει βελτιωθεί ώστε να παρέχει μέγιστη απόδοση συστήματος στα 100 kW και μέγιστη ροπή 300 Nm. Αυτό προσφέρει πιο ισχυρή επιτάχυνση και ακόμη πιο ομαλή εμπειρία οδήγησης.Το μοντέλο έρχεται με 14 διαθέσιμες χρωματικές επιλογές εξωτερικού και με πέντε συνδυασμούς διχρωμίας, συμπεριλαμβανομένων των Garnet Red με Super Black και Midnight Black με Sunrise Copper.

Η Nissan ανακοίνωσε το λανσάρισμα του ολοκαίνουργιου, premium compact μοντέλου Note Aura στην Ιαπωνία, με τις πωλήσεις του να προγραμματίζονται για το φθινόπωρο.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top