Αλλάξτε τα Jeep Wrangler και Gladiator σύμφωνα με το γούστο σας

Απεριόριστες προτάσεις εξατομίκευσης

Jeep Wrangler Gladiator αξεσουάρ

Η Mopar επίσημη μάρκα υπηρεσιών After Sales της Jeep, δημιούργησε μια εκτενέστατη γκάμα αυθεντικών αξεσουάρ, για τα δύο πλέον ξεχωριστά μοντέλα της μάρκας, τα Wrangler και Gladiator.Ο δυναμικός χαρακτήρας των Wrangler και Gladiator, αλλά και η μοναδική δυνατότητα αφαίρεσης τμημάτων του αμαξώματος (πόρτες, οροφή και αναδίπλωση παρμπρίζ) δίνουν την ευκαιρία για πολλαπλές επιλογές εξατομίκευσης με βάση την αισθητική, αλλά και τις πρακτικές ανάγκες κάθε ιδιοκτήτη.

Οι συγκεκριμένες λύσεις περιλαμβάνουν αξεσουάρ που ενισχύουν ακόμα περισσότερο τον off-road χαρακτήρα του μοντέλου, όπως προστατευτικές ποδιές και σκαλοπάτια μαρσπιέ, στοιχεία για ακόμα μεγαλύτερη πρακτικότητα, όπως οι πολλαπλές έξυπνες λύσεις αποθήκευσης, ο κοτσαδόρος και οι βάσεις ποδηλάτων και βέβαια στοιχεία για μοναδικό στιλ, όπως τα αυτοκόλλητα και τα υπόλοιπα διακοσμητικά στοιχεία για το αμάξωμα.

Πέρα από την εξαιρετική αισθητική, τα αυθεντικά αξεσουάρ για τα δύο απόλυτα Jeep, είναι σχεδιασμένα για να προσφέρουν κορυφαία αντοχή ώστε να συνοδεύουν απροβλημάτιστα τα Wrangler και Gladiator ακόμα και στις πιο ακραίες διαδρομές. Παράλληλα είναι κατασκευασμένα ώστε να υπερκαλύπτουν όλες τις σχετικές νομοθετικές διατάξεις, διασφαλίζοντας την ασφαλή χρήση, τη σωστή λειτουργία αλλά και την αξία του αυτοκινήτου.

Η σειρά των αυθεντικών αξεσουάρ της Mopar για την Jeep, είναι διαθέσιμη μέσω του επισήμου δικτύου της Jeep στην Ελλάδα. Μέρος των διαθέσιμων στοιχείων μπορούν να τοποθετηθούν κατά την παραγγελία του αυτοκινήτου, ενώ το σύνολο των επιλογών είναι διαθέσιμα για τοποθέτηση όποια στιγμή το θελήσει ο αγοραστής μέσω του επισήμου δικτύου επισκευαστών της μάρκας. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top