Τι σκοπεύει να κάνει η Suzuki μέχρι το...2050

Μικρότερα, ελαφρύτερα, ταχύτερα αυτοκίνητα και με λιγότερους πόρους

Suzuki Environmental Vision 2050

Ένα μέλλον, που κάθε κίνηση οδηγεί σε καλύτερες λύσεις. Με τη δημιουργία μικρότερων αυτοκινήτων, κατασκευασμένων με λιγότερους πόρους, σε λιγότερο χρόνο και πιο φιλικά στο περιβάλλον. Με αυτό το όραμα κινείται η Suzuki  προς το 2050. Σχεδιάζουν και παράγουν όλα  τα αυτοκίνητα, εκφράζοντας έμπρακτα το σεβασμό της  προς το περιβάλλον και την κοινωνία, παραμένοντας πιστοί στις αξίες που πρεσβεύουν εδώ και 100 χρόνια.

Πατάει  φρένο στην κλιματική αλλαγή
Φροντίζει για την ατμόσφαιρα
Προστατεύει τους υδάτινους πόρους
Εξοικονομεί πόρους
Η SUZUKI οδηγεί σε έναν καλύτερο κόσμο.

Η Suzuki Motor Corporation ανακοινώνει το μακροπρόθεσμο όραμά της για την αντιμετώπιση περιβαλλοντικών ζητημάτων, το “Suzuki Environmental Vision 2050”, το οποίο παρουσιάζει την ιδανική θέση της εταιρείας το 2050 και θέτει ως ορόσημο για την υλοποίηση του οράματος το έτος 2030.


Μικρότερα, ελαφρύτερα, ταχύτερα και με λιγότερους πόρους»: αυτές είναι οι λέξεις που η Suzuki αναφέρει σταθερά από τις αρχές της δεκαετίας του 1990 για να χαρακτηρίσει την κατασκευαστική φιλοσοφία της. Προτεραιότητα αποτελεί η μεγιστοποίηση της αξίας που λαμβάνει ο πελάτης. Αυτές οι λέξεις περιγράφουν τη διαδικασία όπου τα αυτοκίνητα γίνονται μικρότερα χρησιμοποιώντας λιγότερους πόρους, είναι ελαφρύτερα, κατασκευάζονται ταχύτερα και όσο το δυνατόν πιο καθαρά και φιλικά στο περιβάλλον.

Το περιβαλλοντικό όραμα 2050 της Suzuki απαντάει στην επιτακτική ανάγκη ανάληψης πρωτοβουλιών για την προστασία του περιβάλλοντος με μακροπρόθεσμο χαρακτήρα, όπως η κλιματική αλλαγή. Με αφορμή την 100ή επέτειο της εταιρείας, έχουν θέσει το “Environmental Vision 2050” ως πυξίδα προς το μέλλον, προκειμένου η Suzuki να γίνει μια βιώσιμη εταιρεία που θα συνεχίσει να συμβάλλει στην κοινωνία για τα επόμενα 100 χρόνια.


Με γνώμονα τις έννοιες «μικρότερη, λιγότερη, ελαφρύτερη, μικρότερη και πιο καθαρή», η Suzuki στοχεύει στην επίτευξη ενός ιδανικού μελλοντικού κόσμου που ελαχιστοποιεί το περιβαλλοντικό αποτύπωμα των επιχειρηματικών της δραστηριοτήτων. Βελτιώνει τις παραγωγικές διαδικασίες, επισπεύδει τις τεχνολογικές βελτιώσεις για την προστασία του περιβάλλοντος και συμβάλλει στη διατήρηση της ομορφιάς και της αφθονίας του πλανήτη μας.
Ορόσημο 2030
40% Μείωση των εκπομπών CO2 των νέων αυτοκινήτων στη βάση Well-to-Wheel σε σύγκριση με το FY2010
Όραμα 2050
90% Μείωση των εκπομπών CO2 των νέων αυτοκινήτων στη βάση Well-to-Wheel σε σύγκριση με το FY2010

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top