Τι άλλαξαν στα MINI John Cooper Works & MINI John Cooper Works Cabrio

Στα καλύτερα τους 

MINI John Cooper Works & MINI John Cooper Works ανανέωση

Στην κούρσα για την πιο διασκεδαστική οδήγηση στην πολυτελή κατηγορία των μικρών αυτοκινήτων, οι θέσεις στην πρώτη σειρά του grid συνεχίζουν να είναι σταθερές. Με φρέσκια σχεδίαση και πολλά νέα στοιχεία εξοπλισμού, το MINI John Cooper Works  και το MINI John Cooper Works Cabrio εδραιώνουν την ηγετική τους θέση στη συγκεκριμένη κατηγορία. 

Ο ανασχεδιασμένος κεντρικός πίνακας οργάνων που αποτελείται από μία οθόνη αφής 8,8 ιντσών με ενσωματωμένα μπουτόν για τη ρύθμιση του ήχου καθώς και των αγαπημένων προεπιλογών, διατίθεται στάνταρ. Το επίσης νέο λειτουργικό σύστημα διευκολύνει τον διαισθητικό έλεγχο των συστημάτων του οχήματος, των προγραμμάτων ήχου, της πλοήγησης, της επικοινωνίας καθώς και των εφαρμογών. 


Οι φρέσκες πινελιές στους τομείς των χειριστηρίων και των χρωματισμών συνδυάζονται αρμονικά με τον εμπνευσμένο από τους αγώνες σχεδιασμό του cockpit και στα δύο μοντέλα. Τα σπορ καθίσματα John Cooper Works με ενσωματωμένα προσκέφαλα, το σπορ δερμάτινο τιμόνι με επένδυση Nappa και νέας σχεδίασης κουμπιά πολλαπλών λειτουργιών, η ραφή σε γκρι αντίθεση και το λογότυπο John Cooper Works στο κέντρο του, η ανθρακί επένδυση στην οροφή, τα πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι και ένα μοχλός ή επιλογέας σχέσεων ειδικά σχεδιασμένος για τα δύο μοντέλα, δημιουργούν μία γνήσια σπορ αίσθηση στο εσωτερικό.

Η ηλεκτρικά αναδιπλούμενη υφασμάτινη μαλακή οροφή του MINI John Cooper Works Cabrio – προαιρετικά διατίθεται επίσης η κορυφαία MINI Yours οροφή με γραφικά Union Jack - μπορεί επίσης να ανοίξει εν κινήσει με ταχύτητες έως και 30 km/h με το πάτημα ενός μπουτόν μέσα σε 18 δευτερόλεπτα.

Το πακέτο εξοπλισμού John Cooper Works, το οποίο προσφέρεται ως εναλλακτική λύση έναντι του βασικού, ενισχύει το στυλ και την απόλαυση της οδήγησης περιλαμβάνοντας εξωτερικές και εσωτερικές πινελιές σε γυαλιστερό Piano Black, δερμάτινη ταπετσαρία Dinamica σε Carbon Black χρώμα για τα σπορ καθίσματα John Cooper Works καθώς και ένα υψηλής ποιότητας εξωτερικό φινίρισμα. Επιπλέον, η ανάρτηση Adaptive Suspension και οι ζάντες των 18 ιντσών αποτελούν μέρος του πακέτου John Cooper Works και για τα δύο κορυφαία σπορ μοντέλα.


Ήδη από την εκκίνηση, το δυναμικό στοιχείο εξασφαλίζεται κυρίως από την άμεση παροχή ισχύος του τετρακύλινδρου κινητήρα των 2.0 λίτρων τεχνολογίας MINI TwinPower Turbo, ο οποίος αποδίδει μέγιστη ισχύ 170 kW/231 hp και μέγιστη ροπή 320 Nm και με τα δύο μοντέλα. Ο κινητήρας επιταχύνει το MINI John Cooper Works από στάση στα 100 km/h σε 6,3 δευτερόλεπτα με το στάνταρ 6-τάχυτο μηχανικό κιβώτιο και επιπλέον σε μόλις 6,1 δευτερόλεπτα με το προαιρετικό 8-τάχυτο κιβώτιο Steptronic Sport. Οι επιδόσεις του MINI John Cooper Works Cabrio είναι παραπλήσιες, με το τυπικό σπριντ να ολοκληρώνεται σε 6,6 και 6,5 δευτερόλεπτα αντίστοιχα.  

Την ίδια στιγμή, η μέγιστη δύναμη απόσβεσης της ανάρτησης Adaptive Suspension είναι έως και 10% υψηλότερη από πριν, με αποτέλεσμα η ακρίβεια του συστήματος διεύθυνσης και η ευελιξία του αυτοκινήτου στις στροφές να βελτιώνονται ακόμη περισσότερο.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top