Οι πρώτοι πελάτες του 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED είναι οδηγοί αγώνων 

Το πιο ισχυρό αυτοκίνητο παραγωγής της εταιρείας 

508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED οδηγοί αγώνων

Τα 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED έχουν αρχίσει να διατίθενται σε αντιπροσωπείες σε όλη τη Γαλλία καθώς επίσης και στους οδηγούς αγώνων καθώς είναι οι πρώτοι πελάτες που κάθονται πίσω από το τιμόνι αυτού του αυτοκινήτου υψηλών επιδόσεων. Οι Loïc Duval, Kevin Magnussen, Paul Di Resta, Mikkel Jensen, Gustavo Menezes και James Rossiter επέλεξαν το 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED για τη συμμετοχή τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC), καθώς επίσης και για την προσωπική τους χρήση.

Το 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED είναι η πεμπτουσία της τεχνογνωσίας των μηχανικών της PEUGEOT SPORT και αποτελεί μία «τεχνολογική βιτρίνα». Με τον 360 ίππων κινητήρα του, είναι το πιο ισχυρό αυτοκίνητο παραγωγής που κατασκευάστηκε ποτέ από την PEUGEOT. Και επειδή η οδηγική απόλαυση βρίσκεται στην καρδιά του DNA της μάρκας, οι μηχανικοί της PEUGEOT SPORT έχουν προσαρμόσει το πλαίσιο του 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED για να επιτύχει άνεση υψηλού επιπέδου και κορυφαίο κράτημα. 

Σχεδιασμένο στα εργαστήρια PEUGEOT SPORT στις Βερσαλλίες και κατασκευασμένο στη Mulhouse της Γαλλίας, αυτό το αυτοκίνητο είναι διαθέσιμο για παραγγελία από τον Οκτώβριο του 2020, παράλληλα με την ανακοίνωση της επιστροφής της PEUGEOT στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αντοχής (WEC) το 2022 στην κορυφαία κατηγορία LMH (Le Mans Hypercar). Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι οδηγοί WEC παρέλαβαν το 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED από τον Απρίλιο, στην έκδοση σεντάν ή SW. 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top