Νίκη για αγωνιστικό αυτοκίνητο με ελαστικά YOKOHAMA ADVAN

Στον πρώτο γύρο του GT300 του 2021 SUPER GT 

YOKOHAMA ADVAN ελαστικά Θεοχαράκης

Ένα αγωνιστικό αυτοκίνητο εξοπλισμένο με ελαστικά ADVAN  από την ΥOKOHAΜΑ, τερμάτισε πρώτο στην κατηγορία GT300 του πρώτου γύρου για το 2021 AUTOBACS SUPER GT, της κορυφαίας διοργάνωσης  αγώνων αυτοκινήτου στην Ιαπωνία.o αυτοκίνητο που πήρε την νίκη ήταν ο πρωταθλητής της κατηγορίας GT300 το 2020 και συγκεκριμένα το Νο. 56 Realize Nissan Automobile Technical College GT-R της KONDO RACING, με πλήρωμα τους Kiyoto Fujinami και Joao Paulo de Oliveira.

Σύμφωνα με το νέο μεσοπρόθεσμο σχέδιο διαχείρισης, με την ονομασία Yokohama Transformation 2023 (YX2023), η βιομηχανία ελαστικών τοποθετεί τη συμμετοχή σε δραστηριότητες μηχανοκίνητου αθλητισμού ως ζωτικής σημασίας, στην κατεύθυνση ανάπτυξης νέων τεχνολογιών ελαστικών που θα ενισχύσουν περαιτέρω τις σειρές ADVAN και GEOLANDAR. Για τον λόγο αυτό, τα ελαστικά YOKOHAMA θα συμμετάσχουν και πάλι σε μια μεγάλη ποικιλία αγώνων του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ιαπωνία και σε όλο τον κόσμο. Αναλυτικές ανακοινώσεις και αποτελέσματα από αυτούς τους αγώνες θα είναι διαθέσιμα στο https://www.yokohama-online.com/Motorsports  καθώς και σε διάφορες υπηρεσίες κοινωνικών δικτύων (SNS) που ειδικεύονται σε θέματα μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Ο πρώτος γύρος πραγματοποιήθηκε στο Okayama International Circuit, το Σαββατοκύριακο 10-11 Απριλίου. Η εταιρεία ΘΕΟΧΑΡΑΚΗΣ ΑΕ, εισάγει και διανέμει τα υψηλής ποιότητας ελαστικά ΥΟΚΟΗΑΜΑ στην ελληνική αγορά, από το 1957. Περισσότερες πληροφορίες για τα ελαστικά YOKOHAMA, είναι διαθέσιμες στο www.yokohama.gr  

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top