Η Nissan e.dams είναι έτοιμη για τους αγώνες Formula E στην Βαλένθια  

Η μεταφορά της τεχνολογίας από την πίστα στον δρόμο

Nissan e.dams Formula E Βαλένθια

Η ομάδα της Nissan e.dams αγωνίζεται για πρώτη φορά στο Ricardo Tormo Circuit στη Βαλένθια της Ισπανίας, αυτό το Σαββατοκύριακο. Το Ricardo Tormo Circuit είχε φιλοξενήσει τις δοκιμές της Formula E πριν από την έναρξη της τέταρτης σεζόν (2017-18) του πρωταθλήματος, ωστόσο αυτό το Σαββατοκύριακο (24 & 25 Απριλίου) θα γίνουν οι πρώτοι αγώνες της Formula E στο διάσημο ισπανικό σιρκουί.  Με έδρα στο Cheste κοντά στη Βαλένθια, η πίστα, με την ποικιλία στροφών και ευθειών, θα είναι μια συναρπαστική νέα αγωνιστική πρόκληση για τους οδηγούς της Nissan e.dams. 


Η Nissan αγωνίζεται σε αυτό το παγκόσμιο πρωτάθλημα για να φέρει τον ενθουσιασμό και την απόλαυση της οδήγησης ηλεκτρικών οχημάτων μηδενικών εκπομπών, σε ένα παγκόσμιο κοινό. Ως μέρος του στόχου της να επιτύχει ουδετερότητα άνθρακα στις λειτουργίες της και στον κύκλο ζωής των προϊόντων της έως το 2050, η Nissan σκοπεύει να “εξηλεκτρίσει” τα επερχόμενα μοντέλα της, μέχρι τις αρχές της δεκαετίας του 2030. Η Nissan στοχεύει στα οφέλη που πηγάζουν από την εμπειρία της στην ηλεκτροκίνηση και από την μεταφορά γνώσεων και τεχνολογίας μεταξύ των αγώνων και των καθημερινών οδικών συνθηκών, για να προσφέρει καλύτερα ηλεκτρικά οχήματα στο καταναλωτικό κοινό. 


Καθώς η ομάδα αγωνίζεται στην τρέχουσα σεζόν 2020-2021 και κοιτάζει προς την εποχή του Gen3 από την ένατη σεζόν, ξεκινά την "Φάση δύο – από την πίστα προς το δρόμο", με στόχο την μεταφορά της τεχνολογίας της, όπου το τεχνικά “γρήγορο” πρωτάθλημα θα βοηθήσει την Nissan να  ενσωματώσει  χαρακτηριστικά που ενθαρρύνουν την υιοθέτηση των EVs από το αγοραστικό κοινό.Μια νέα περίοδος βιώσιμης ανάπτυξης ξεκινά για τη Nissan, καθώς υλοποιεί το πλάνο μετασχηματισμού Nissan NEXT, επιταχύνοντας το ταξίδι  προς μια πλήρως ηλεκτροκίνητη γκάμα στην Ευρώπη από την οικονομική χρήση του 2023, με το λανσάρισμα τόσο του αμιγώς ηλεκτρικού crossover  Ariya όσο  και του  Qashqai e-Power, να αποτελούν τα πρώτα βήματα. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top