Νέα απομακρυσμένη αναβάθμιση λογισμικού BMW 

Η μεγαλύτερη στην ιστορία του γκρουπ

BMW αναβάθμιση λογισμικού

Είναι η μεγαλύτερη ΟΤΑ (over-the-air) αναβάθμιση στην ιστορία του BMW Group. Η τελευταία έκδοση του BMW Operating System 7 (ver. 11/20) κυκλοφόρησε στις 22.02.2021. Πάνω από ένα εκατομμύριο πολυτελή οχήματα σε όλο τον κόσμο που αντιστοιχούν σε πάνω από 20 μοντέλα θα λάβουν την αναβάθμιση λογισμικού, θέτοντας ένα ακόμα νέο ρεκόρ για τη μεγαλύτερη over-the-air καμπάνια αναβάθμισης που έχει πραγματοποιηθεί ποτέ από Ευρωπαίο κατασκευαστή.

Ανάμεσα στα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της τελευταίας έκδοσης λογισμικού είναι η βαθιά ενσωμάτωση της ψηφιακής, φωνητικής βοηθού Amazon Alexa (με εφαρμογή σε πέντε χώρες), η δυνατότητα ταχείας και εύκολης σύνδεσης με το προφίλ του οδηγού μέσα στο αυτοκίνητο με τη βοήθεια του My BMW app και η επέκταση του Active Navigation για την κάλυψη πρόσθετων χωρών. Οι πελάτες θα λάβουν ένα push notification στο αυτοκίνητό τους ή στο BMW app στο smartphone τους όταν η αναβάθμιση είναι διαθέσιμη για το όχημά τους.

Η διαθεσιμότητα υπηρεσιών και λειτουργιών ποικίλει, ανάλογα με τον εξοπλισμό του οχήματος και τη χώρα στην οποία βρίσκεται. Οι πελάτες μπορούν να βρίσκουν πληροφορίες σχετικές με την κυκλοφορία της έκδοσης στην αγορά τους, στο σχετικό ιστότοπο της χώρας τους για το BMW ConnectedDrive.

 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top