Αυτό είναι το απόλυτο ποδήλατο πόλης από την KOSMORIDE

Έχει αυτονομία 65 χιλιομέτρων με μια φόρτιση 

GoCycle GX  ηλεκτρικό ποδήλατο KOSMORIDE

Το GoCycle GX είναι ένα καινοτόμο αναδιπλούμενο ηλεκτρικό ποδήλατο που προσφέρει την απόλυτη ελευθερία μετακίνησης χάρη στις κόμπακτ διαστάσεις του, που κάνει τη μετακίνηση στην πόλη παιχνίδι, προσφέροντας μία ξεχωριστή εμπειρία ποδηλασίας.Γνωστή για τα εξαιρετικά αναδιπλούμενα ποδήλατα, η βρετανική εταιρεία έχει αποδείξει πως ξέρει να δίνει ξεχωριστό νόημα στην έννοια χρηστικό ποδήλατο.

Με το GX έχει εξελίξει την έννοια αυτή, προτείνοντας ένα πολυχρηστικό και ταυτόχρονα όμορφο ποδήλατο ώστε να χωράει παντού, στο πορτ μπαγκάζ του αυτοκινήτου, μέσα στα ΜΜΜ, στο ασανσέρ για το σπίτι. Και όλα αυτά χάρη στην καινοτόμα λύση «PitstopWheel», που μετατρέπει με εντυπωσιακό τρόπο και μέσα σε 10 δευτερόλεπτα το GX σε ένα «επίπεδο αντικείμενο».


Το GoCycle GX διαθέτει ελαφρύ σκελετό αλουμινίου και μαζί με την αποσπώμενη μπαταρία ιόντων-λιθίου, 300 Wh και τον κινητήρα των 250 W, ζυγίζει μόλις 16,5 κιλά, με την αυτονομία να φτάνει με μία φόρτιση τα 65 χλμ.Επιπλέον μέσω της εφαρμογής GocycleConnect o κάτοχος μπορεί να συνδεθεί μέσω Bluetooth, ρυθμίζοντας τα οδηγικά προγράμματα, με τα δεδομένα ποδηλασίας να συγχρονίζονται στο cloud, ώστε να μπορεί να τα δει οποιαδήποτε στιγμή.

Το GoCycle GX μπορεί να γίνει δικό σας μέσω των ευνοϊκών όρων απόκτησης που προσφέρει η KOSMORIDE, όπως άτοκες δόσεις, Bonus απόσυρσης του παλιού σας ποδηλάτου, παράλληλα με τα οφέλη του προγράμματος «Κινούμαι Ηλεκτρικά».Οι ειδικοί της KOSMORIDE σας περιμένουν στο ολοκαίνουριο κατάστημα στο Μαρούσι, (Ανδρέα Παπανδρέου 21) για να ζήσετε από κοντά την εμπειρία ενός test ride.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top