Η Nissan e.dams σημείωσε την πρώτη νίκη στους τελικούς αγώνες της Formula Ε

Ο Oliver Rowland πήρε την καρό σημαία της νίκης  

Nissan e.dams Formula E

Ο οδηγός της Nissan e.dams, Oliver Rowland, έδωσε μια επιβλητική μάχη από την pole position στο grid, κατακτώντας την πρώτη του νίκη στη Formula E,  στον έκτο γύρο του  τελικού του πρωταθλήματος της ABB FIA Formula E, στο Βερολίνο. Ο Rowland προηγήθηκε σε κάθε γύρο του αγώνα και προκρίθηκε στην κορυφή του γκρουπ του, προτού βρεθεί στην πρώτη θέση στα προκριματικά της Super Pole. Επιπλέον, ο Rowland πέτυχε τον ταχύτερο γύρο του αγώνα. 


Αυτή η σταθερή ανάκτηση πόντων, σημαίνει τη διατήρηση της δεύτερης θέσης για την Nissan e.dams στο πρωτάθλημα των ομάδων, με έναν αγώνα να απομένει για το κλείσιμο της έκτης σεζόν. Ο Rowland προχωρά στη δεύτερη θέση του πρωταθλήματος χάρη στην πρόσφατη νίκη του, την pole και τον γρηγορότερο γύρο του και με 29 βαθμούς στο ενεργητικό του, με τον Buemi να βρίσκεται στην όγδοη θέση. 

Η Nissan συμμετέχει στην Formula E από την περασμένη σεζόν. Το πρωτάθλημα των ηλεκτρικών μονοθέσιων φέρνει τον ενθουσιασμό και τις επιδόσεις της τεχνολογίας της Nissan από τα EVs μηδενικών εκπομπών στους λάτρεις των αγώνων, σε όλο τον κόσμο και επιτρέπει στην εταιρεία να αποκτήσει τεχνογνωσία που χρησιμοποιείται για τη βελτίωση των εμπορικών ηλεκτρικών αυτοκινήτων της. Σε ένα αγωνιστικό σκηνικό, κεκλισμένων των θυρών,  στην πίστα του Αεροδρομίου Tempelhof του Βερολίνου, οι τελευταίοι    αγώνες θα διεξαχθούν στις 13 Αυγούστου,   σε διαφορετική διάταξη, εντός της πίστας. 

Το νέο λογότυπο της Nissan θα εμφανίζεται σε ολόκληρο το γκαράζ της ομάδας Nissan e.dams, στα αγωνιστικά αυτοκίνητα και στις στολές των οδηγών, κατά τη διάρκεια των αγώνων στο Βερολίνο. Το νέο λογότυπο παρουσιάστηκε την 15η   Ιουλίου, στην παγκόσμια πρεμιέρα του ολοκαίνουργιου Nissan Ariya, του  100% ηλεκτρικού crossover SUV. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top