Οι “Rookies” στη κορυφή των Πρωταθλημάτων FIA F4 powered by Abarth

Κυριαρχία των πρωτοεμφανιζόμενων οδηγών 

FIA F4 powered by Abarth Rookies

Στους πρώτους αγώνες  για φέτος, των Πρωταθλημάτων FIA F4 powered by Abarth σε Ιταλία και Γερμανία κυριάρχησαν οι πρωτοεμφανιζόμενοι (“Rookies”) οδηγοί.Ήδη από το 1ο Σαββατοκύριακο των Πρωταθλημάτων FIA F4 powered by Abarth σε Ιταλία και Γερμανία, έγινε εμφανής ο έντονος ανταγωνισμός, αφού στους συνολικά 6 αγώνες αναδείχθηκαν 5 διαφορετικοί νικητές.

Στους τρεις πρώτους αγώνες στην Ιταλία που πραγματοποιήθηκαν στην πίστα Misano Adriatico, πάλεψαν για την νίκη 21 οδηγοί από 14 χώρες, αλλά τελικά επικράτησαν τρεις Ιταλοί που όλοι τους οδηγούσαν για πρώτη φορά μονοθέσιο. Στον πρώτο αγώνα στην πρώτη θέση βρέθηκε ο Gabriele Mini, στο δεύτερο ο Andrea Rosso, ενώ στον τρίτο ο Francesco Pizzi.


Αντίστοιχα στον εναρκτήριο αγώνα για το Γερμανικό Πρωτάθλημα ADAC F4 powered by Abarth που πραγματοποιήθηκε στην πίστα Lausitzring, ο Βρετανός οδηγός Jonny Edgar κέρδισε τα δύο πρώτα σκέλη, ενώ ο Φιλανδός Elias Seppänen κέρδισε το τρίτο.

Χαρακτηριστικό της καλής επίδοσης και της ωριμότητας του νεαρού Βρετανού είναι το γεγονός ότι κέρδισε τόσο σε στεγνές συνθήκες (1ο σκέλος), όσο και υπό βροχή (2ο σκέλος).Τα πρωταθλήματα της Formula 4 που κινούνται με κινητήρες της Abarth συνεχίζονται με αγώνες στην Ιταλία και στη Γερμανία τον Αύγουστο.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top