Η Nissan δέχεται ηλεκτρική ενέργεια ως πληρωμή για στάθμευση 

Μια από τις πολλές καινοτομίες 

Nissan LEAF πάρκινγκ πληρωμή ρεύμα

Κατά την επίσκεψή τους στον νέο εκθεσιακό χώρο Nissan Pavilion στην Ιαπωνία, που ανοίγει τις πύλες του για το κοινό την 1η Αυγούστου, οι ιδιοκτήτες ηλεκτρικών αυτοκινήτων μπορούν να πληρώσουν για στάθμευση εκφορτώνοντας ενέργεια! Η Nissan προσφέρει στους υποψήφιους αγοραστές ηλεκτρικών αυτοκινήτων, έναν ακόμη λόγο για να τα αγαπήσουν : τη δυνατότητα πληρωμής για στάθμευση με ηλεκτρικό ρεύμα!  

Σε μια παγκόσμια πρωτιά, οι οδηγοί ηλεκτρικών οχημάτων θα μπορούν να εκφορτίζουν ενέργεια από την μπαταρία του αυτοκινήτου τους για να πληρώνουν για στάθμευση, ενώ επισκέπτονται τον εκθεσιακό χώρο Nissan Pavilion, στην Yokohama. Ο εντυπωσιακός αυτός χώρος ανοίγει τις πύλες του για το κοινό σήμερα.. Το σύστημα πληρωμών είναι μία από τις πολλές καινοτομίες που μπορούν να βιώσουν οι πελάτες στο Pavilion, το οποίο δημιουργήθηκε για να δείξει πώς η Nissan “μετακινεί” τους ανθρώπους σε έναν καλύτερο κόσμο.

Οι επισκέπτες μπορούν να γευματίσουν στο Nissan Chaya Cafe, που λειτουργεί με τροφοδοσία από τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα Nissan LEAF και από φωτοβολταϊκά πάνελ. Μπορούν επίσης να απολαύσουν εικονικές εμπειρίες που τους επιτρέπουν να νιώσουν τη συγκίνηση των ηλεκτρικών αγώνων της Formula E, ή να κάνουν μια βόλτα με το ολοκαίνουργιο Nissan Ariya EV crossover.  Ο εκθεσιακός χώρος των 10.000 τετραγωνικών μέτρων, έχει μηδενικούς ρύπους και είναι εξοπλισμένος με ηλιακούς συλλέκτες, ενώ  διαθέτει και ανανεώσιμη υδροηλεκτρική ενέργεια. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top