Η Nissan ανακηρύχθηκε η πιο βραβευμένη μάρκα οχημάτων μαζικής αγοράς

Δείτε για ποιους λόγους 

Nissan  διακρίσεις ΊJ.D. Power 2020 Automotive Performance

Ένα νέο κεφάλαιο ξεδιπλώνεται για την Nissan, με τέσσερα οχήματά της να έχουν κατακτήσει κορυφαίες διακρίσεις στην κατηγορία τους, σύμφωνα με τις πρόσφατη έρευνα J.D. Power 2020 Automotive Performance, Execution and Layout (APEAL).Οι τέσσερις διακρίσεις της Nissan σε ισάριθμες κατηγορίες, ήταν οι περισσότερες από κάθε άλλη μάρκα οχημάτων μαζικής αγοράς, στην έρευνα APEAL 2020.

Το ολοκαίνουργιο 2020 Sentra ήρθε πρώτο σε επιδόσεις για την Nissan, σημειώνοντας 42 πόντους πάνω από το μέσο όρο της κατηγορίας του (compact car), το ολοκαίνουργιο Versa σημείωσε 41 πόντους μπροστά από τον μέσο όρο της κατηγορίας του (μικρό αυτοκίνητο), το Maxima βρέθηκε 30 πόντους μπροστά από τον μέσο όρο της κατηγορίας του (μεγάλο αυτοκίνητο) και το Armada κατατάχθηκε 25 πόντους μπροστά από τον μέσο όρο της κατηγορίας του (μεγάλο SUV).


Αξίζει να σημειωθεί ότι για το Nissan Maxima, αυτή είναι η τρίτη, κατά σειρά, νίκη στην έρευνα APEAL, στην κατηγορία του.Μεταξύ των εταιρειών αυτοκινήτων μαζικής αγοράς η Nissan βελτίωσε την κατάταξή της, ανεβαίνοντας από την 14η θέση το 2019 στην 6η το 2020.


Τώρα, στο 25ο έτος της, η έρευνα JD Power APEAL μετρά το συναισθηματικό “δέσιμο” και τον ενθουσιασμό των ιδιοκτητών με το νέο όχημά τους σε 37 χαρακτηριστικά, που εκτείνονται από την άνεση και την πολυτέλεια που αισθάνονται όταν κάθονται στην θέση του οδηγού, έως την αίσθηση που εισπράττουν όταν πατούν το γκάζι. Αυτά τα χαρακτηριστικά συγκεντρώνονται για να διαμορφώσουν την συνολική βαθμολογία του δείκτη APEAL, που μετράται σε κλίμακα 1.000 πόντων.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top