Τα μέτρα της Toyota την εποχή της πανδημίας 

Service κατόπιν ραντεβού

Toyota After Service Κορωνοϊός

Αναμφισβήτητα, κανείς δεν μπορεί να εκτιμήσει πόσο θα διαρκέσει αυτή η κατάσταση. Για την ώρα, οφείλουμε να ακολουθούμε τους κανόνες και τα μέτρα που συστήνει η Πολιτεία για να προστατευθούμε εμείς οι ίδιοι και να προστατεύσουμε και τους συνανθρώπους μας. Στην TOYOTA, η υγεία των ανθρώπων και των πελατών αποτελεί πρώτη προτεραιότητα. Γι’ αυτό το λόγο ενεργεί προληπτικά μέσα από ασφαλείς διαδικασίες για το καλύτερο αποτέλεσμα.

 Ορισμένα, απλά αλλά σημαντικά μέτρα πρόληψης αρκούν για να διαφυλάξουν τη σχέση εμπιστοσύνης, που τόσα χρόνια η ΤΟΥΟΤΑ έχει αναπτύξει με τους πελάτες . Για αυτό και δημιοούργησαν  συνθήκες ασφάλειας σε όλες τις μονάδες εξυπηρέτησης των πελατών , τηρώντας τα παρακάτω μέτρα: 

Συστηματικός και καθημερινός προληπτικός έλεγχος του προσωπικού 
Ελαχιστοποίηση επαφών και χρήση ψηφιακών μέσων για κάθε συναλλαγή 
Καθημερινή και τακτική απολύμανση/ καθαρισμός κάθε οχήματος (εκθεσιακού – Test Drive – αντικατάστασης) πριν και μετά από κάθε χρήση 
Τοποθέτηση ειδικών καλυμμάτων σε καίρια σημεία επαφής κατά την εργασία, παραλαβή και παράδοση οχήματος 
Αποκλειστική χρήση γαντιών μίας χρήσης κατά τη διάρκεια κάθε εργασίας 
Τακτική καθημερινή απολύμανση κάθε επιφάνειας εργασίας, σημείων επαφής και κοινόχρηστων χώρων. 
 Επιπρόσθετα, σε ότι αφορά τις παρεχόμενες υπηρεσίες στις μονάδες After Sales της ΤΟΥΟΤΑ, αυτές λειτουργούν φροντίζοντας, όπως πάντα, η κάθε μετακίνηση των πελατών  να γίνεται με ασφάλεια. 

Ετσι, όλοι οι εργαζόμενοι στα συνεργεία της TOYOTA τηρούν όλα τα μέτρα πρόληψης υγείας, τόσο σε προσωπικό επίπεδο όσο και στους χώρους που βρίσκονται στη διάθεση των πελατών και παρέχουν τις υψηλού επιπέδου υπηρεσίες τεχνικού ελέγχου και επισκευών των αυτοκινήτων με ασφάλεια και σύνεση.  Επίσης, για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών , αλλά και για να αποφεύγεται συνωστισμός στους χώρους αναμονής των πελατών, τα συνεργεία εκτελούν τις εργασίες τους, αυστηρά και μόνο, κατόπιν ραντεβού.   

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top