Στην Ελλάδα το αναβαθμισμένο Nissan e-NV200 με μεγαλύτερη αυτονομία 

Με τεχνολογία που είναι σε άλλα επίπεδα-Τιμή

Nissan e-NV200

Το πρωτοποριακό, αμιγώς  ηλεκτροκίνητο βαν e-NV200 της Nissan συνδυάζει τα χαρακτηριστικά του βραβευμένου βαν  Nissan NV200 με αυτά του κορυφαίου  νέου  Nissan LEAF, προσφέροντας στους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις ένα ελαφρύ φορτηγό μηδενικών εκπομπών ρύπων, γεμάτο με καινοτόμες τεχνολογίες και περίσσεια λειτουργικότητα. 

Με την έλευση του αναβαθμισμένου van μηδενικών εκπομπών ρύπων και στην Ελληνική αγορά, οι επαγγελματίες θα έχουν στη διάθεσή τους  μεγαλύτερη αυτονομία σε κάθε κύκλο φόρτισης, χάρη στην νέα μπαταρία των 40kWh. Η νέα μπαταρία 40kWh του 100% ηλεκτροκίνητου e-NV200 έχει επεκτείνει την ακτίνα οδήγησης του  έως και 280km με βάση τον κύκλο οδήγησης NEDC. Αντικατοπτρίζοντας με μεγάλη ακρίβεια τις  πραγματικές συνθήκες οδήγησης,  το αναβαθμισμένο Nissan e-NV200 υποβλήθηκε σε δοκιμές WLTP, επιτρέποντας στους οδηγούς του  να διανύσουν από 200 χλμ σε συνδυασμένο κύκλο οδήγησης, έως και 301 χλμ. σε συνθήκες πόλης, με μία μόνο φόρτιση.  Αυτό αντιπροσωπεύει αύξηση της ακτίνας οδήγησης άνω του 60%,  σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά και επιτρέπει στους οδηγούς να οδηγούν για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα, έχοντας τη δυνατότητα να συνδεθούν με το εκτεταμένο Ευρωπαϊκό δίκτυο Ταχείας Φόρτισης CHAdeMO. Χρησιμοποιώντας την ίδια τεχνολογία μπαταριών με το νέο, άρτι αφιχθέν Nissan LEAF και χωρίς να έχει αυξηθεί το μέγεθος της μπαταρίας, οι πελάτες του e-NV200 δεν χρειάζεται να αντιμετωπίσουν κανένα συμβιβασμό στο χώρο ή τη χωρητικότητα του φορτίου .  


Στην προσπάθεια των επιχειρήσεων να βελτιώσουν το περιβαλλοντικό τους “αποτύπωμα”, το συγκεκριμένο βαν αποτελεί βασικό πυλώνα για τη Nissan, στο πλαίσιο της ευρύτερης δέσμευσης της μάρκας για την μείωση των εκπομπών ρύπων και της ηχητικής ρύπανσης στα αστικά κέντρα, από μεταφορές προϊόντων αλλά και προσώπων. Το αναβαθμισμένο e-NV200, μπορεί να συμβάλει στην επίτευξη αμιγώς ηλεκτροκίνητων μεταφορικών υπηρεσιών, καθώς τώρα οι επαγγελματίες μπορούν να οδηγήσουν για επιπλέον 100 χιλιόμετρα με μία μόνο φόρτιση, σε σύγκριση με το προηγούμενης γενιάς e-NV200 που ήταν εξοπλισμένο με την μπαταρία των 24kWh.

Το Nissan e-NV200 είναι επίσης πολύ περισσότερο από ένα 100% ηλεκτρικό όχημα. Πρόκειται για μια κινητή μονάδα ισχύος με μοναδική αμφίδρομη φόρτιση. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να δώσει ενέργεια για να τροφοδοτήσει τον κόσμο γύρω του, συνδεδεμένο με γραφεία ή επιχειρηματικές εγκαταστάσεις. Μπορεί ακόμη και να επιστρέψει τυχόν απόθεμα ενέργειας  για να συμπληρώσει και να σταθεροποιήσει το τοπικό ενεργειακό πλέγμα,  χάρη στην καινοτόμο τεχνολογία Οχήματος προς Πλέγμα (Vehicle to Grid) της Nissan. 

Η εφαρμογή NissanConnect EV βοηθά τους οδηγούς  στο να οργανώσουν καλύτερα την ημέρα τους και τις διαδρομές τους με το Nissan e-NV200. Με δυνατότητα ελέγχου από smartphone, tablet ή υπολογιστή, επιτρέπει στους ιδιοκτήτες του  να το εντοπίζουν διαισθητικά και να καταγράφουν τις αναφορές του οδηγού ψηφιακά. Επιπλέον, μπορούν να ελέγξουν τις πληροφορίες σχετικά με τη στάθμη φόρτισης της μπαταρίας, να ξεκινήσουν τη φόρτιση της μπαταρίας και να θέσουν σε λειτουργία  από απόσταση τον κλιματισμό του αυτοκινήτου. Όλες οι πληροφορίες που χρειάζονται οι ιδιοκτήτες - συμπεριλαμβανομένης της κατάστασης φόρτισης και της κατανάλωσης ενέργειας - εμφανίζονται επίσης με ευκρινή τρόπο,  στον πίνακα οργάνων μέσα στο όχημα.  


Οι επαγγελματίες και οι επιχειρήσεις έχουν στη διάθεσή τους για να επιλέξουν δύο εκδόσεις : το e-NV200 van και το e-NV200 Evalia. Και οι δύο διαθέτουν ένα ευπροσάρμοστο εσωτερικό που επιτρέπει στους χρήστες να διαμορφώνουν τον χώρο και τα καθίσματα, με βάση τις ανάγκες τους. Το ηλεκτροκίνητο  φορτηγό e-NV200 είναι εύκολο να φορτωθεί, καθώς το δάπεδο της καρότσας απέχει  μόλις 52 εκατοστά από το έδαφος. 

Το 100% ηλεκτροκίνητο φορτηγό  Nissan e-NV200 έχει χώρο φορτίου 4,2m³, αρκετό για να χωρέσει δύο παλέτες ή φορτίο μέχρι 701kg. Με το ευρύ άνοιγμα στις πίσω πόρτες, όπως και με τις συρόμενες πλευρικές, η φόρτωση είναι γρήγορη και εύκολη. Το κάθισμα του συνοδηγού μπορεί επίσης να αναδιπλωθεί  για τη δημιουργία ενός πρακτικού γραφείου, ενώ οι εύχρηστοι αποθηκευτικοί χώροι είναι άφθονοι και σε κοντινή απόσταση από το κάθισμα του οδηγού. 

Για τους επαγγελματίες που επιθυμούν να μετακινήσουν τους επιβάτες ή πλήρωμα , το e-NV200 Evalia αποτελεί την ιδανική επιλογή. Χάρη στα έξυπνα σπονδυλωτά καθίσματα,  υπάρχει πλεονάζων  χώρος για αποσκευές ή εργαλεία. Αυτή τη στιγμή, το Nissan e-NV200 Εvalia, είναι το μόνο 100% ηλεκτρικό επταθέσιο όχημα που διατίθεται στην Ευρώπη. Το Nissan e-NV200 Evalia είναι η τέλεια λύση για ταξί και  συναφείς μεταφορικές υπηρεσίες.

Ανάλογα με το μοντέλο, το Nissan e-NV200 διαθέτει πολλές χρήσιμες λειτουργίες υψηλής τεχνολογίας, όπως έγχρωμη κάμερα οπισθοπορίας  για εύκολο χειρισμό σε χαμηλές ταχύτητες, συνδεσιμότητα Bluetooth, έξυπνο κλειδί και πλήρως ενσωματωμένο σύστημα πλοήγησης. Αυτό το σύστημα πλοήγησης έχει βελτιωθεί σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά, παρέχοντας στους οδηγούς του e-NV200 μια καλύτερη εμπειρία χρήστη,  με βελτιωμένη εμφάνιση και αίσθηση. Το e-NV200 van, εξοπλισμένο με την αναβαθμισμένη μπαταρία των  40kWh, είναι διαθέσιμο και στην Ελλάδα με τιμή που ξεκινά από τις 29.427€ (προ ΦΠΑ). Εκτός από την έκδοση βαν, διατίθεται και ως επταθέσιο επιβατικό στην έκδοση Evalia.  
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top