Ξεκίνησαν οι παραγγελίες του νέου Opel Insignia GSi -Εκδόσεις 

Διαθέτει προηγμένο σύστημα τετρακίνησης 

Opel Insignia GSi εκδόσεις τετρακίνηση

Λίγες μόλις εβδομάδες μετά την παγκόσμια πρεμιέρα στο Σαλόνι Αυτοκινήτου των Βρυξελλών, ξεκίνησαν οι παραγγελίες  για το νέο Opel Insignia GSi. Το κορυφαίο μοντέλο της οικογένειας Insignia διατίθεται σε εκδόσεις sedan και station wagon, με έναν ακόμα πιο εξελιγμένο, υπερτροφοδοτούμενο βενζινοκινητήρα 2.0L 169kW (230hp), νέο αυτόματο κιβώτιο εννέα σχέσεων και σύστημα τετρακίνησης Twinster με έλεγχο κατανομής ροπής (torque vectoring) .Το προηγμένο σύστημα τετρακίνησης ελέγχει την κατανομή ροπής σε χιλιοστά του δευτερολέπτου, διασφαλίζοντας ότι το αυτοκίνητο ακολουθεί τις εντολές του οδηγού για βέλτιστη ελκτική πρόσφυση και μία συναρπαστική οδηγική εμπειρία σε όλες τις συνθήκες, ακόμα και στο χιόνι και τον πάγο.


Το Insignia GSi διατίθεται στάνταρ με ανάρτηση FlexRide mechatronic, που προσαρμόζει τα αμορτισέρ και το σύστημα διεύθυνσης σε κλάσματα δευτερολέπτου. Επιπλέον, το FlexRide μεταβάλλει τα χαρακτηριστικά του γκαζιού και τα σημεία αλλαγών σχέσεων του 9-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου. Ο οδηγός μπορεί να επιλέξει μεταξύ των προγραμμάτων οδήγησης “Standard”, “Tour”, “Sport” και – αποκλειστικά για το GSi – “Competition”.


Με διπλό πάτημα του διακόπτη “ESP off”, οι πολύ ικανοί οδηγοί μπορούν να εξερευνούν τα όρια των δυνατοτήτων της δυναμικής συμπεριφοράς του Insignia GSi, χωρίς την υποστήριξη του ESP. Για ακόμα μεγαλύτερες οδηγικές συγκινήσεις, το νέο 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο μπορεί να ελέγχεται από χειριστήρια (paddles) στο τιμόνι.


Με το ηλεκτροϋδραυλικό σύστημα υποβοήθησης πέδησης, μία τεχνολογία απαραίτητη για την αυτόνομη οδήγηση του μέλλοντος, το Insignia GSi γίνεται πρωτοπόρος της βιομηχανίας, ανοίγοντας νέους ορίζοντες. Το ενσωματωμένο σύστημα “eBoost” είναι ένα στοιχείο του ηλεκτρονικού συστήματος πέδησης (“braking by wire”), το οποίο καταργεί την ανάγκη για ανεξάρτητες μονάδες ABS/ESP, σωληνώσεις, αντλίες υποπίεσης κλπ. Η πίεση παράγεται ταχύτερα και η αίσθηση του φρένου είναι σταθερή σε όλες τις συνθήκες. Χάρη στην αυτοματοποιημένη παραγωγή πίεσης, το σύστημα πέδησης λειτουργεί σχεδόν αθόρυβα, κυρίως όταν το  Adaptive Cruise Control είναι ενεργό και σε συχνά ‘σταμάτα-ξεκίνα’ (stop-and-go).
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top