Traction: Ο Κ. Στεφανής και το νέο Peugeot 208 συναντούν την Τζ. Γεωργίου

Την Κυριακή 23/02/2020 στις 14:10 στο Star

Το νέο Peugeot 208 τάραξε την κατηγορία των supermini με την εντυπωσιακή του σχεδίαση. Το ήδη βραβευμένο αυτοκίνητο φιλοξενεί τον Κώστα Στεφανή και την Τζώρτζια Γεωργίου, το πανέμορφο κορίτσι από την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου», όπου με χιούμορ και όμορφες αναφορές στην αυθεντική κυπριακή διάλεκτο, βγάζουν ένα υπέροχο αποτέλεσμα.

Traction: Ο Κώστας Στεφανής συνάντησε την Κατερίνα Παπακωστοπούλου

Traction: Ο Κώστας Στεφανής κάτι «μαγειρεύει» με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

➢ Mercedes e-Vito: Ο Μάνος Στεφανής, o Θωμάς Χούντρας και η Ινώ Στεφανή, αναλύουν με διαφορετικό τρόπο τις δυνατότητες του πρώτου αμιγώς ηλεκτροκίνητου, επαγγελματικού μοντέλου της Mercedes με ωφέλιμο φορτίο σχεδόν ενός τόνου.

➢ VW T-Cross: Σύμφωνα με το πείραμα της VW με τους παίκτες χόκεϊ της ομάδας Grizzlys Wolfsburg οι χώροι του T-Cross είναι μεγαλύτεροι από ότι δείχνουν. Το TRACTION, με τον δικό μας δίμετρο συντάκτη, το δοκιμάζει στην πράξη και πιστοποιεί του λόγου το αληθές!

➢ Avis: Πως μπορεί μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον χώρο της μίσθωσης να επηρεάσει την ελληνική αγορά αυτοκινήτου; Ο διευθύνων σύμβουλος της Avis, Ανδρέας Ταπραντζής, μας δίνει τις απαντήσεις.

 

Δείτε όλα τα επεισόδια του Traction εδώ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top