Traction: Ο Κώστας Στεφανής κάτι «μαγειρεύει» με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο

Όλα όσα συζήτησαν στη βόλτα τους

Ο Κώστας Στεφανής αλλάζει ρόλο με τον καταξιωμένο σεφ και κριτή του MasterChef 4, Λεωνίδα Κουτσόπουλο και κάτι «μαγειρεύουν» στη Mercedes GLE 300d 4Matic. Το μεγαλοπρεπές SUV της Mercedes, γεμάτο τεχνολογίες, εντυπωσιακή εμφάνιση και κορυφαίο εξοπλισμό, αλλά και άπλετους χώρους.

Γιώργος Αγγελόπουλος στο Traction: «Η αγάπη είναι το καύσιμό μου»!

Traction: Ο Κώστας Στεφανής στο τιμόνι ενός μυθικού αυτοκινήτου

Πριν ο Κ. Στεφανής «ελέγξει» τον αγαπημένο κριτή του Masterchef στις ικανότητές του στην οδήγηση, του ζήτησε μαγειρικές συμβουλές για… γρήγορο κόψιμο και καλό μαγείρεμα.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αν και είναι λάτρης των μηχανών, απόλαυσε τη βόλτα με το εντυπωσιακό αυτοκίνητο. Μάλιστα, ο αγαπημένος κριτής διατήρησε για ακόμη μια φορά τον αυτοσαρκασμό του για το ύψος του και τόνισε στον παρουσιαστή ότι η επιλογή αμαξιού έγινε με βάσει… το σκαλοπατάκι για να ανεβαίνεις.

Τέλος, ο κ.Στεφανής δεν παρέλειψε να ζητήσει από τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο την... μεσολάβησή του, ώστε να περάσει τα προκριματικά του επόμενου Masterchef!

Στα υπόλοιπα θέματα της εκπομπής

➢    Citroen C5 Aircross: Ο Μάνος Στεφανής με τον Θωμά Ευθυμίου, ανακαλύπτουν τις δυνατότητες και τον πλούτο των διαρρυθμίσεων στο εσωτερικό του C5 Aircross, αλλά και τις ικανότητες του SUV της Citroen στα εκτός δρόμου εδάφη.
➢    Honda CR-V Hybrid: Η Ινώ Στεφανή και ο Βασίλης Τσακίρογλου εντυπωσιάζονται από το τεχνολογικό άλμα που έκανε η Honda στην υβριδική έκδοση του 5ης γενιάς CR-V. Ένα SUV με τρία μοτέρ, αλλά χωρίς το κλασσικό κιβώτιο ταχυτήτων.
➢    Yamaha T-Max 560: Ένα scooter ορόσημο στην κατηγορία του, προσαρμοσμένο πλέον στις προδιαγραφές Euro 6. Με περισσότερα κυβικά, περισσότερη δύναμη και μεγαλύτερη οδηγική ευχαρίστηση.

Παρακολουθήστε όλα τα επεισόδια του Traction εδώ
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top