Η Opel επιστρέφει στην Ιαπωνία 

Ξεκινά με τα  Corsa, Combo Life και Grandland X

Opel Ιαπωνία Μοντέλα

Η Opel συνεχίζει την εξαγωγική της επέλαση επιστρέφοντας στην ιδιαίτερα σημαντική Ιαπωνική αγορά. Ξεκινώντας από του χρόνου, η μάρκα με σήμα τον κεραυνό θα λανσάρει αρχικά τρία μοντέλα: το δημοφιλές Corsa, το οποίο ενδέχεται να κυκλοφορήσει με διαφορετικό όνομα στην Ιαπωνία, το πολυλειτουργικό Combo Life και το συμπαγές SUV Grandland X. Θα ακολουθήσουν και άλλα μοντέλα αργότερα.


Μέχρι τώρα, ο Όμιλος PSA εκπροσωπεί στην Ιαπωνία τις μάρκες Peugeot, Citroën και DS Automobiles και οι πωλήσεις του το 2019 ξεπέρασαν τα 15.600 οχήματα. Οι Ιάπωνες πελάτες θα επωφεληθούν και από την έλευση ηλεκτροκίνητων μοντέλων της Opel. Θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μεταξύ κινητήρων εσωτερικής καύσης και ενός συστήματος ηλεκτροκίνησης, καθώς το Corsa1 θα διατίθεται και σε αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, ενώ το Grandland X θα διατίθεται και ως plug-in υβριδικό.


Τους προσεχείς μήνες, η μάρκα θα δημιουργήσει ένα δίκτυο διανομων στις σημαντικότερες πόλεις της χώρας, το οποίο θα επεκτείνεται σταθερά. Μέχρι το 2023, το δίκτυο της Opel θα εκπροσωπείται τουλάχιστον στο 80% της Ιαπωνικής αγοράς. Η Opel επιθυμεί να αναπτυχθεί σταδιακά. Όπως και σε άλλες περιοχές, στόχος για την Ιαπωνία θα είναι η κερδοφόρα ανάπτυξη και η ικανοποίηση των πελατών.


Μία ολοκληρωμένη εξαγωγική τακτική είναι από τους πυλώνες του στρατηγικού σχεδίου PACE! της Opel/Vauxhall. Μέχρι τα μέσα της δεκαετίας του 2020, το 10% του όγκου πωλήσεων της Opel θα προέρχεται από χώρες εκτός της Ευρωπαϊκής αγοράς. Για να επιτευχθεί κάτι τέτοιο, η μάρκα ενισχύει περαιτέρω την παρουσία της στις εξαγωγικές αγορές Ασίας, Αφρικής και Ν. Αμερικής όπου ήδη δραστηριοποιείται σήμερα, ενώ θα κάνει την είσοδό της σε περισσότερες από 20 νέες αγορές μέχρι το 2022. Πρόσφατα παραδείγματα είναι η επιστροφή στη Ρωσία και η έναρξη εξαγωγών σε Κολομβία και Εκουαδόρ.
 
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top