Ποια μοντέλα της Nissan βραβεύτηκαν για την ασφάλεια τους

Δείτε όλα τα συστήματα ασφάλειας που διαθέτουν 

Nissan Nissan Safety Shield 360

To Ασφαλιστικό Ινστιτούτο για  την Ασφάλεια των Αυτοκινητοδρόμων (IIHS) στις Η.Π.Α., ανακοίνωσε την ετήσια βαθμολογία των βραβείων Top Safety Pick και Top Safety Pick+   για το 2020, με τα Nissan Maxima και Altima να καταλαμβάνουν, ως συνήθως, την κορυφή στην κατηγορία των Midsize Sedan. Και τα δύο οχήματα διαθέτουν στον εξοπλισμό τους  το Nissan Safety Shield® 360, αποτελούμενο από μια σουίτα έξι προηγμένων συστημάτων υποστήριξης του οδηγού.  Το Maxima,που απέσπασε τη διάκριση "Top Safety Pick +" για το 2020, βρίσκεται στην κορυφή για πέντε συνεχόμενα χρόνια, είτε  ως Top Safety Pick ή ως Top Safety Pick +. Το Altima διακρίνεται ως  Top Safety Pick ή Top Safety Pick +,  κάθε χρόνο,  από το 2013. Και τα δύο μοντέλα της Nissan έχουν αποσπάσει τα βραβεία του IIHS,  με το προαιρετικό σύστημα πρόληψης εμπρόσθιας πρόσκρουσης και με συγκεκριμένους προβολείς.

Τα βραβεία προσδιορίζουν τις καλύτερες επιλογές οχημάτων ως προς την ασφάλεια,  σε 13 κατηγορίες  κατά τη διάρκεια ενός έτους. Μόλις 64 μοντέλα έλαβαν την κορυφαία αξιολόγηση ασφαλείας για το 2020. Το περασμένο φθινόπωρο, τα Maxima και Altima  βρέθηκαν στην κορυφή του IIHS, για τις επιδόσεις τους στις δοκιμές αποφυγής σύγκρουσης με πεζούς. 


Το Nissan Safety Shield 360 περιλαμβάνει Αυτόματο Σύστημα Πέδησης Έκτακτης ανάγκης με Ανίχνευση Πεζών, Προειδοποίηση Τυφλού Σημείου, Προειδοποίηση Οπίσθιας Διασταυρούμενης Κυκλοφορίας, Προειδοποίηση Απόκλισης από τη Λωρίδα Κυκλοφορίας, Υποβοήθηση Μεγάλης Ακτίνας Προβολέων και Αυτόματη Οπίσθια Πέδηση. Εκτός από το Safety Shield 360, τα Maxima και  Altima διαθέτουν  Intelligent Cruise Control (ICC) και  Αναγνώριση Κυκλοφοριακών Σημάτων (Traffic Sign Recognition - TSR). Η πρωτοποριακή τεχνολογία Intelligent Driver Alertness (I-DA) της Nissan,  είναι στάνταρ σε όλες τις εκδόσεις εξοπλισμού των συγκεκριμένων μοντέλων. 
 
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top