Δείτε σε βίντεο τι είναι το Nissan Pavilion

Αποκαλύπτει τα σχέδια της για το 2020 

Η Nissan σχεδιάζει να εγκαινιάσει  ένα διαδραστικό χώρο κοντά στο παγκόσμιο αρχηγείο της, όπου οι άνθρωποι μπορούν να βιώσουν τα προϊόντα, την τεχνολογία και το όραμα της εταιρείας, αναφορικά με το μέλλον της κινητικότητας. 

Το Nissan Pavilion, που πρόκειται να ανοίξει τις πύλες του  στις αρχές του επόμενου καλοκαιριού, στην Yokohama της Ιαπωνίας, θα είναι ένας ολοκαίνουριος προορισμός που θα απευθύνεται όχι μόνο στους ντόπιους αλλά και στους επισκέπτες της Ιαπωνίας. Εκτός από την προβολή των καινοτομιών, των προϊόντων, των τεχνολογιών και της ιστορίας της Nissan, το Nissan Pavilion θα φιλοξενήσει και παγκόσμιες ανακοινώσεις για νέα οχήματα.  Το Nissan Pavilion είναι μέρος της  σχέσης της Nissan με την πόλη της Yokohama , θέτοντας τα θεμέλια για την από κοινού ανάπτυξη της πόλης του μέλλοντος.  

Ο χώρος των 10.000 τετραγωνικών μέτρων θα διαθέτει μια ποικιλία προηγμένων τεχνολογιών της Nissan. Αυτές περιλαμβάνουν το σύστημα υποστήριξης οδηγού ProPILOT, τις εμπειρίες συνδεδεμένου αυτοκινήτου με το Invisible-to-Visible (I2V) και τις λύσεις Nissan Energy που επιτρέπουν στους  κατόχους  EV και την κοινωνία να εκμεταλλευτούν καλύτερα την ηλεκτρική ενέργεια.  Όλα αυτά, θα αποδείξουν στους επισκέπτες τα πλεονεκτήματα του Nissan Intelligent Mobility, του οράματος της  εταιρείας για την αλλαγή του τρόπου με τον οποίο τα αυτοκίνητα τροφοδοτούνται, οδηγούνται και συνδέονται με την κοινωνία.


 Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top