Που θα δούμε το νέο crossover Nissan Ariya Concept 

Το μέλλον στα ηλεκτρικά αυτοκίνητα μέσα από απλές συνήθειες της ζωής 

Nissan Ariya Concept έκθεση CES 2020 Λας Βέγκας

Το Nissan Ariya Concept, το πρωτότυπο όχημα που συνδυάζει προηγμένες τεχνολογίες σε μια ολοκαίνουργια πλατφόρμα EV, όπου και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στην Β. Αμερική, στην εμπορική έκθεση CES 2020 , του Λας Βέγκας. Το crossover με τις μηδενικές εκπομπές ρύπων,  ενσωματώνει το Nissan Intelligent Mobility, αντιπροσωπεύοντας μια εκτεταμένη γκάμα τεχνολογιών και υπηρεσιών που υπόσχεται  σε οδηγό και επιβάτες μια καινοτόμο, μελλοντική, οδηγική και  ιδιοκτησιακή εμπειρία  

Στην μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογίας, η Nissan θα παρουσιάσει  ακόμη το πώς  η προηγμένη τεχνολογία του οχήματος προσθέτει ενθουσιασμό στην καθημερινή ζωή,  από το μηδενικών εκπομπών ρύπων Ariya Concept , μέχρι το παγωτατζίδικο EV van και το αυτοκατευθυνόμενο μπαλάκι του γκολφ εμπνευσμένο από την προηγμένη τεχνολογία υποστήριξης του οδηγού ProPILOT 2.0 της Nissan, που εγγυάται στον παίκτη την επιτυχία σε κάθε τρύπα.

Το όραμα της Nissan για το μέλλον της κινητικότητας θα ζωντανέψει στην  CES 2020,  μέσα από μια σειρά  εντυπωσιακών εκθεμάτων, όπως το μηδενικών εκπομπών Nissan Ariya Concept, το ηλεκτρικό φορτηγό  / παγωτατζίδικο και το μπαλάκι του γκολφ που βρίσκει πάντα την τρύπα ! 

Τα κυριότερα εκθέματα θα είναι : 
 • Το παγωμένα κυπελάκια παγωτού που σερβίρονται από το παγωτατζίδικο μηδενικών εκπομπών ρύπων της Nissan 
 • Ένα μπαλάκι του γκολφ, 
 • Η Formula E της Nissan, όπου οι επισκέπτες θα μπορούν να βγάλουν “αστραπιαίες” selfies μαζί της  
 • Ακουστικά μεταϋλικά που εξασφαλίζουν μια ήσυχη καμπίνα και κατ’ επέκταση μια συναρπαστική διαδρομή 
 • Το  Nissan LEAF e + 

 Η  CES 2020 θα πραγματοποιηθεί από τις 7 έως τις  10 Ιανουαρίου,  στο Συνεδριακό Κέντρο του Λας Βέγκας.  

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top