Τα σχέδια της Hyundai για το μέλλον

 Η ομάδα των εμπειρογνωμώνων που χαράζει πορεία  

Hyundai Motor Συμβουλευτική Ανθρωποκεντρική Ομάδα Πόλεων

Ο Όμιλος Hyundai Motor ανακοίνωσε ότι η κατεύθυνσή του για τη μελλοντική κινητικότητα θα διαμορφωθεί μέσω μιας ανθρωποκεντρικής φιλοσοφίας. Στην κεντρική ομιλία του ο Executive Vice Chairman (EVC) κ. Euisun Chung στο Mobility Innovators Forum (MIF) 2019, ανακοίνωσε τη δέσμευση του Ομίλου να υλοποιήσει την καινοτομία για την πρόοδο της ανθρωπότητας. Το Hyundai Motor Group πιστεύει ότι η τεχνολογία και η καινοτομία θα πρέπει να εστιάζουν στην εξυπηρέτηση των ανθρώπινων αναγκών. Έτσι, το φετινό θέμα, η ανθρωποκεντρική κινητικότητα, επελέγη για να τονίσει τη σημασία του σχεδιασμού νέων μορφών κινητικότητας που υποστηρίζουν την διευκόλυνση των ανθρώπων και των κοινοτήτων τους. 


 Για το σκοπό αυτό, το Hyundai Motor Group δημιούργησε μια Συμβουλευτική Ανθρωποκεντρική Ομάδα Πόλεων που αποτελείται από εμπειρογνώμονες διαφόρων κλάδων, όπως η τεχνολογία, ο πολεοδομικός σχεδιασμός και η ψυχολογία. Με τη συμβολή της συμβουλευτικής ομάδας, το Hyundai Motor Group αναπτύσσει ένα σχέδιο για τις πόλεις του μέλλοντος από τις αρχές του έτους με στόχο τη δημοσίευση των αποτελεσμάτων της έρευνας το 2020. Το Hyundai Motor Group διεξάγει επίσης το 2050 Future City Project για να κάνει προβλέψεις για τις πόλεις του μέλλοντος, ώστε να χρησιμεύσουν ως κατευθυντήρια γραμμή για τη μελλοντική ανάπτυξη έξυπνων πόλεων. 


Το Mobility Innovators Forum (MIF) 2019 διοργανώθηκε από την Hyundai CRADLE και πραγματοποιήθηκε στην Pier 27 στο Σαν Φρανσίσκο. Σκοπός του είναι να συγκεντρώσει ηγέτες από διαφορετικούς κλάδους όπως η τεχνολογία, η ενέργεια, η πολιτική, ο σχεδιασμός και ο ακαδημαϊκός χώρος για να συζητήσουν τις μελλοντικές προκλήσεις και ευκαιρίες.  2050 Vision: Το μέλλον του Σαν Φρανσίσκο, όπως απεικονίσθηκε από το Project Future City του 2050 της Hyundai Motor Group .

Βαγγέλης Γκούμας
 

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top