Που μπορείτε να δείτε όλα μαζί τα επαγγελματικά οχήματα της Nissan 

Σε πρώτο  πλάνο το NV 250

Nissan  Επαγγελματικά Οχήματα Έκθεση  Cargo Truck & Van 

Στο επίκεντρο της προσοχής αναμένεται να βρεθεί το ολοκαίνουργιο NV250, όπου και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του επί Ελληνικού εδάφους.  με τεχνολογίες του  Nissan Intelligent Mobility και  συνοδευόμενο από την  κορυφαία εγγύηση πέντε ετών / 160.000 χλμ.  Οι ιδιοκτήτες του νέου NV250, θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα  από μια ευρεία γκάμα  εκδόσεων, σε δύο μήκη αμαξώματος και με μια ολοκληρωμένη σειρά μετατροπών. Στα πρόσθετα βασικά χαρακτηριστικά του NV250,  περιλαμβάνονται: Τα 800 κιλά ωφέλιμο φορτίο και δύο μήκη αμαξώματος. Συμμόρφωση  με το πρότυπο Euro6D-Temp που μεταφράζεται ως  χαμηλότερο λειτουργικό  κόστος.  Βελτιωμένη ευελιξία χάρη σε ένα ευρύ φάσμα μετατροπών. Πολυάριθμες ενσωματωμένες τεχνολογίες του  Nissan Intelligent Mobility, συμπεριλαμβανομένων των  Hill Start Assist και Extended Grip. 


 Στο περίπτερό της Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., θα πρωτοστατεί  και το αναβαθμισμένο, αμιγώς ηλεκτρικό ελαφρύ φορτηγό Nissan e-NV200, με νέα μπαταρία 40kWh που  προσφέρει τώρα μια αυξημένη αυτονομία κατά  60%,  με αμετάβλητη χωρητικότητα φορτίου και με κιβώτιο ταχυτήτων μιας σχέσης,.  


 Στο ίδιο περίπτερο, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα σάρωθρα της Green Machines, που είναι εφοδιασμένα με μπαταρίες ιόντων λιθίου τελευταίας γενιάς. Διατηρούν τη φόρτισή τους σε όλη τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας, ενώ το απίστευτα χαμηλό ενεργειακό κόστος λειτουργίας τους (μόλις 3 € ανά φόρτιση), σημαίνει ότι  το κόστος απόκτησης μπορεί να αποσβεσθεί σε ελάχιστο χρόνο. 


 Εκτός των παραπάνω, η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., θα παρουσιάσει και ένα αμιγώς ηλεκτρικό, ελαφρύ φορτηγό της ADDAX, καθώς ανέλαβε πρόσφατα την εισαγωγή και διανομή των φορτηγών αυτών,  για την Ελλάδα. Επιπλέον, για εξειδικευμένες εργασίες, η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., μπορεί να προμηθεύσει τους ενδιαφερόμενους αγοραστές (Δήμους – Περιφέρειες, Οργανισμούς) με οχήματα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες τους, H έκθεση θα διαρκέσει έως τις 11είναι η 11η Νοεμβρίου.  με ωράριο λειτουργίας  από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.  Ο εκθεσιακός χώρος  της Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. θα βρίσκεται στο Hall 4, τομέας Β14,Β16 και Β18. 

Βαγγέλης Γκούμας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top