Ποια μοντέλα θα παρουσιάσει η BMW στην έκθεση αυτοκινήτου Στο Ελληνικό

Ποιος θα είναι ο μεγάλος  πρωταγωνιστής

BMW Μοντέλα  Έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019»

Σε ένα εντυπωσιακό περίπτερο (Νο. 9), η BMW θα υποδεχθεί τους επισκέπτες της φετινής έκθεσης «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ Anytime 2019», που αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Ολυμπιακό Ακίνητο Ξιφασκίας στο Πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, από τις 9 - 17 Νοεμβρίου. Στο επίκεντρο η νέα BMW X1, η ολοκαίνουργια νέα BMW Σειρά 1 αλλά και οι Πανελλάδικές πρεμιέρες της νέας Plug-in υβριδικής BMW X3 και της νέας Plug-in υβριδικής BMW Χ5.


Η νέα Plug-in υβριδική BMW X 3 xDrive 30 e συνδυάζει την ευελιξία ενός premium μεσαίου SAV με την προηγμένη τεχνολογία του BMW eDrive. Χάρη στη νέας γενιάς τεχνολογία μπαταρίας, η BMW X3 xDrive30e πετυχαίνει ηλεκτρική αυτονομία έως 50 km.
Πανελλαδική Πρεμιέρα θα κάνει και η νέα Plug-in υβριδική BMW X5 xDrive45e έχοντας ισχύ 394 ίππους, με τις αρετές της ηλεκτροκίνησης. Με τη νέα γενιά μπαταριών η ηλεκτρική αυτονομία της BMW X5 xDrive45e φτάνει τα 87 km, στο νέο κύκλο δοκιμών WLTP, η οποία είναι πάνω από τρεις φορές μεγαλύτερη σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο.


Η οικογένεια των μοντέλων BMW X συνεχίζει την επέκτασή της με τη νέα BMW X 1 που έρχεται στη χώρα μας. Κάτω από το καπό, ισχυροί και ταυτόχρονα αποδοτικοί τρικύλινδροι και τετρακύλινδροι κινητήρες BMW TwinPower Turbo και το ευφυές σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive προϊδεάζουν για τη σπορ οδηγική απόλαυση που υπόσχεται το νέο μοντέλο. Σε κοντινή της απόσταση θα βρίσκεται και η εντυπωσιακή BMW X 2, που συνδυάζει το στιβαρό προφίλ των μοντέλων BMW X με τη σπορ φινέτσα ενός coupé .


Δυναμική παρουσία στην έκθεση θα έχει η νέα BMW Σειρά 1. Το νέο μοντέλο της πολυτελούς compact κατηγορίας, διαθέτει εντυπωσιακή σχεδίαση με καινοτόμες τεχνολογίες  και πλούσια πακέτα εξοπλισμού.


Μεγάλος πρωταγωνιστής για την BMW i στην έκθεση θα είναι το καινοτόμο ηλεκτρικό BMW i 3 s 120 Ah, με ακόμα μεγαλύτερη αυτονομία και μοναδικές επιδόσεις. Η BMW i χαράζει νέους δρόμους που αφορούν τη βιώσιμη προσωπική μετακίνηση. Η ολοκληρωμένη φιλοσοφία της μάρκας εστιάζει στην υπεύθυνη χρήση πόρων με την κατάλληλη επιλογή υλικών και τις καινοτόμες τεχνολογίες μετακίνησης.
Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας της έκθεσης διαμορφώνονται ως εξής:
Δευτέρα – Παρασκευή (15:00 – 21:00)
Σάββατο και Κυριακή (10:00 – 21:00)

Βαγγέλης Γκούμας
 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top