Πώς θα κάνετε μοναδική την δική σας BMW Σειρά Gran Coupe

Αγωνστική εμφάνιση με το λανσάρισμα της

BMW Σειρά Gran Coupe M Performance

Η νέα BMW Σειρά 2 Gran Coupe διαθέτει όλα τα προσόντα για να συνεχίσει την επταετή ιστορία επιτυχίας στη συγκεκριμένη κατηγορία.. Θέλοντας να αναδείξει ακόμα περισσότερο τον αθλητικό χαρακτήρα προσφέρει επίσης μία ευρεία γκάμα αξεσουάρ M Performance, με το λανσάρισμα του μοντέλου, το Νοέμβριο του 2019.Τα αξεσουάρ πληρούν τις ανώτερες απαιτήσεις επιδόσεων, ποιότητας παραγωγής και σχεδίασης. Τα αξεσουάρ M Performance δεν είναι μόνον οπτικά ελκυστικά, αλλά και αναπόσπαστα στοιχεία της φιλοσοφίας σχεδίασης ελαφρού βάρους. 


Η  BMW Σειρά 2 Gran Coupe μπορεί να εφοδιάζεται με σύστημα φρένων M Performance με χαρακτηριστικές κόκκινες δαγκάνες. Οι μεγαλύτεροι αεριζόμενοι διάτρητοι, ελαφρού βάρους δίσκοι προσφέρουν βελτιωμένη απόκριση πέδησης, βελτιστοποιημένη επιβράδυνση ακόμα και σε ακραίες συνθήκες και μέγιστη αντοχή.  Τα ολοκληρωμένα σετ σφυρήλατων ζαντών M Performance Y-Spoke Styling 554 M 18” και M Performance Double Spoke Styling 555 M 19” τονίζουν τον σπορ χαρακτήρα της 
Αναφέρουμε μερικά από τα νέα αξεσουάρ όπως είναι η πίσω αεροτομή M σε γυαλιστερό μαύρο η οποία βελτιστοποιεί και τη ροή αέρα γύρω από το αυτοκίνητο προς όφελος της οδηγικής συμπεριφοράς χάρη στη μείωση της άνωσης. Η εμπρός διακοσμητική γρίλια Μ από γυαλιστερό μαύρο πλέγμα χαρίζει στο εμπρός τμήμα μία ιδιαίτερα δυναμική εμφάνιση. Τα καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών από Carbon της M Performance 


Το εσωτερικό της νέας BMW Σειράς 2 Gran Coupe μπορεί να αναβαθμιστεί με πολυάριθμα αξεσουάρ όπως είναι το τιμόνι με στεφάνη από alcantara εξαιρετικής και υποδοχές για τους αντίχειρες .  Τα χειριστήρια αλλαγών σχέσεων (shift paddles) του τιμονιού  μπορούν επίσης να παραγγέλνονται με ανθρακονημάτινη αντί της στάνταρ χρωμιωμένης Η συναρπαστική αγωνιστική ατμόσφαιρα που δημιουργείται από τα αξεσουάρ M Performance δεν περιορίζεται κατά την οδήγηση της νέας BMW 2 Σειράς Gran Coupe, αλλά σας συνοδεύει και κατά την είσοδο ή έξοδό σας από το αυτοκίνητο. Για παράδειγμα το σετ διαφανειών M Performance για τα προβολάκια LED στις πόρτες είναι μία πολύ εντυπωσιακή επιλογή που σας υποστηρίζει να δείξετε το πάθος σας για σπορ οδήγηση στην άσφαλτο. Η θήκη κλειδιού M Performance που κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας alcantara με ένθετο από ανθρακονήματα δημιουργεί ανυπομονησία για την οδηγική εμπειρία και ενσαρκώνει την αίσθηση της γνήσιας διασκεδαστικής οδήγησης. Χάρη στην εσωτερική εξαγωνική βίδα σε M Light Blue, το κλειδί του αυτοκινήτου είναι σταθερά ασφαλισμένο στη θήκη και επομένως προστατεύεται από γρατζουνιές ή ζημιές.

Οι θήκες ελαστικών M Performance που κατασκευάζονται από υψηλής ποιότητας και ανθεκτικό πλαστικό υλικό όχι μόνο καθιστούν την αποθήκευση και μεταφορά των τροχών μία καθαρή και ασφαλή διαδικασία, αλλά δίνουν και μία αγωνιστική αίσθηση στο γκαράζ λόγω σχεδίασης M Performance. Κάθε θήκη φέρει σαφή σήμανση που σημαίνει ότι η αναγνώριση και τοποθέτηση των ελαστικών είναι εύκολη υπόθεση.

Βαγγέλης Γκούμας

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top