Έτοιμα για μάχη τα PEUGEOT 208 WRX

Που έδωσαν προτεραιότητα οι μηχανικοί

Έτοιμα για μάχη τα PEUGEOT 208 WRX
Τέσσερα PEUGEOT 208 WRX είναι πανέτοιμα για να υπερασπιστούν τον περσινό τίτλο του άκρως θεαματικού Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Rallycross που ξεκινά από την Πορτογαλία (16-17 Απριλίου).

Team Peugeot Hansen – με 11 podium και 5 νίκες η πρωταθλήτρια ομάδα θα συμμετέχει με δύο PEUGEOT 208 WRX ισχύος 540hp στα χέρια των Timmy Hansen και Sébastien Loeb!
Η Peugeot Sport και η Hansen Motorsport θα συμμετάσχουν με ακόμη δύο PEUGEOT 208 WRX κάτω από το σήμα της νεοσύστατης Peugeot Hansen Academy με τα χρώματα των Red Bull και Total.

Για την Peugeot Hansen Academy, ο Davy Jeanney θα αγωνιστεί σε όλους τους αγώνες του WRX που θα γίνουν στην Ευρώπη, με προοπτική συμμετοχής σε δυο μη ευρωπαϊκούς γύρους. Επίσης, ο ρόλος του θα είναι να καθοδηγήσει τον πρωταθλητή στο RX Lites, Kevin Hansen, με τον τελευταίο να επικεντρώνεται στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Rallycross, καθώς και σε επιλεγμένους γύρους του WRX. Και οι δύο θα τρέξουν με τα αγωνιστικά του 2015.

Για αυτή την 3η περίοδο, το PEUGEOT 208 WRX έχει δεχτεί διάφορες βελτιώσεις και ενώ το 2015 είχε δοθεί βαρύτητα στην εξέλιξη του σασί, φέτος οι μηχανικοί έχουν δώσει προτεραιότητα στον κινητήρα.

Bαγγέλης Γκούμας


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top