Ελπίδα πρόκρισης για την ΑΕΚ! 1 - 1 με τη Σέλτικ

Την ερχόμενη Τρίτη η ρεβάνς στο ΟΑΚΑ

Οι παίχτες πανηγυρίζουν τον γκολ που πέτυχαν

Η Σέλτικ υποδέχτηκε την ΑΕΚ στη Σκωτία για το πρώτο ματς του γ΄ γύρου των προκριματικών του Champions League, με το τελικό σκορ (1-1) να δίνει ελπίδες πρόκρισης στην «Ένωση». Η ελληνική ομάδα επιστρέφει στη χώρα μας με ένα σπουδαίο αποτέλεσμα στις «βαλίτσες» της και ξεκινάει την προετοιμασία για τη ρεβάνς της ερχόμενης Τρίτης στο ΟΑΚΑ. 

Οι παίχτες του Μαρίνου Ουζουνίδη έκαναν πραγματικά κατάθεση ψυχής και παρότι βρεθήκαν από νωρίς πίσω στο σκορ και με παίχτη λιγότερο για 33 ολόκληρα λεπτά κατάφεραν να δραπετεύσουν από τη Γλασκώβη με σκορ πρόκρισης.  Τα γκολ της αναμέτρησης πέτυχαν στο 17’ ο ΜακΓκρέγκορ για τους γηπεδούχους και 44’ο Κλωναρίδης. Η πρωταθλήτρια Ελλάδος έχει μάλιστα και παράπονα από τη διαιτησία με αποκορύφωμα την άδικη αποβολή του Κωνσταντίνου Γαλανόπουλου στο 57’.

Οι κιτρινόμαυροι πλέον κρατούν την τύχη στα χέρια τους και με τη στήριξη του κόσμου τους την Τρίτη θα προσπαθήσουν να «σφραγίσουν» την πρόκριση στα πλέι οφ του Champions league, όπου θα αντιμετωπίσουν μία εκ των Μάλμε ή Βίντι.

Mε Μάλμε ή Βίντι στα play off του Champions League η ΑΕΚ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top