Βγήκε η τετράδα των ημιτελικών του κυπέλλου μπάσκετ

Προκρίθηκε στην ημιτελική φάση η ΑΕΚ

Στο κατάμεστο Νικ Γκάλις Χολ ο Άρης του Παναγιώτη Γιαννάκη αντιμετώπισε τον ΠΑΟΚ, στο κλασσικό ντέρμπι των αιωνίων του Βορρά. Οι κίτρινοι ήταν καλύτεροι σ' όλη τη διάρκεια του αγώνα και με κορυφαίους τον Βασιλόπουλο και τον Μπένσον που πέτυχαν από 12 πόντους επικράτησαν 70-63 του δικεφάλου και πήραν το εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου. Από τον ΠΑΟΚ Ντιλαρντ και Τζόουνς πέτυχαν από 14 πόντους.

Ο κάτοχος του τίτλου Παναθηναϊκός επικράτησε εύκολα του Κολοσσού στη Ρόδο με 84-54. Βουγιούκας και Λοτζέσκι πέτυχαν από 14 πόντους για τους πράσινους, ενώ για τους Ροδίτες ο Τζόουνς σημείωσε 13.

Χωρίς αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα προκρίθηκε στα ημιτελικά και ο Ολυμπιακός που νίκησε στη Λάρισα τον Γυμναστικό με 97-67. Για τους ερυθρόλευκους πρώτος σκόρερ ήταν ο Στρέλνιεκς με 16 πόντους, ενώ ο Σάφτενααρ πέτυχε 18 για τον την ομάδα της Λάρισας.

Με άνετη νίκη προκρίθηκε στην ημιτελική φάση και η ΑΕΚ που στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων επιβλήθηκε με 92-67 του Ρεθύμνου. Για την Ένωση ο Μπάρλου πέτυχε 16 πόντους και ο Σάκοτα 15, ενώ για την ομάδα του Ρεθύμνου πρώτος σκόρερ ήταν ο Μούντι με 25.

Οι 4 ομάδες θα μάθουν τον αντίπαλό τους στα ημιτελικά τη Δευτέρα, 9 Οκτωβρίου, ενώ οι δύο ημιτελικοί θα διεξαχθούν στις 5 Νοεμβρίου και ο τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθεί στις 17 Φεβρουαρίου στα “Δύο Αοράκια” του Ηρακλείου.

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top