ΤΕΛΟΣ η Ευρυδίκη Βαλαβάνη από το Survivor – ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ με κλάματα

Σπαλιάρας και Αγγελόπουλος "τη γλίτωσαν" χάρη στην αγάπη του κόσμου

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αποχώρησε με αγκαλιές και δάκρυα από το Survivor! Ήταν υποψήφια προς αποχώρηση μαζί με τους Γ.Σπαλιάρα και Γ.Αγγελόπουλο, και έφυγε καθώς ήταν η...  τελευταία στην προτίμηση του κόσμου, με βάση την ψηφοφορία που είχε γίνει προ ημερών.

Νωρίτερα, διάσημοι και Μαχητές ρίχτηκαν για ακόμη μια φορά στη μάχη και έδωσαν τα πάντα, προκειμένου να κερδίσουν την δεύτερη ασυλία για την ψηφοφορία που πραγματοποιήθηκε λίγο αργότερα στο συμβούλιο του νησιού.

Όλοι αγωνίστηκαν εκτός από τον Κώστα Αναγνωστόπουλο, ο οποίος κατάφερε την Κυριακή με τη νίκη του, να εξασφαλίσει την παραμονή του στο παιχνίδι, κερδίζοντας την πρώτη ασυλία αλλά και ένα γεύμα από τα χεράκια του Βασίλη Καλλίδη.

Την Δευτέρα, ο Μάριος Ιωαννίδης, ήταν ο μεγάλος νικητής του αγωνίσματος και εξασφάλισε την παραμονή του στο παιχνίδι. Ο Κύπριος, μάλιστα, πήρε τη νίκη με πανηγυρικό τρόπο, καθώς δεν έχασε ούτε μία φορά.

Υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν, όπως προαναφέραμε, ο Γιάννης Σπαλιάρας, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη και ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Τελικά από το reality επιβίωσης αποχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία βουρκωμένη σχολίασε το αποτέλεσμα. «Θα έχω να λέω πολλά πράγματα στους φίλους μου και στα παιδιά μου. Έχω περάσει όμορφα και δύσκολα, όλα τα παίρνω μαζί μου και έχω ένα μεγάλο χαμόγελο, γιατί τα έζησα. Μου έχει λείψει πολύ η οικογένεια μου. Μόλις βγω θα πάω να τους αγκαλιάσω, για μένα η οικογένεια είναι το πιο σημαντικό πράγμα» είπε με δάκρυα, ευχαρίστησε τον κόσμο και ευχήθηκε καλή επιτυχία στους συμπαίκτες της .

Ο παρουσιαστής Σάκης Τανιμανίδης υπενθύμισε ότι το αποτέλεσμα προέκυψε από την ψηφοφορία του κοινού που έγινε πριν από καιρό, όταν οι τηλεθεατές ψήφισαν τον παίκτη που θέλει να παραμείνει στο survivor. Έτσι την Δευτέρα αποχώρησε η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, καθώς ήταν η τελευταία στην κατάταξη .

ΒΙΝΤΕΟ ΣΚΑΙ 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top