Ο Κιμ Γιονγκ Ουν και οι φίλοι του οι μερακλήδες - Πορνογραφική ιστοσελίδα μαρτυρά τις... ένοχες απολαύσεις τους!

Η πορνογραφία στη Βόρεια Κορέα απαγορεύεται, αλλά υπάρχουν εξαιρέσεις

πορνογραφική ιστοσελίδα αποκαλύπτει βορεια κορεα

Δείχνουν σκληροπυρηνικοί επαναστάτες, υπό τον «στρατηγό» τους, Κιμ Γιονγκ Ουν, οι Βορειοκορεάτες, όμως, είναι…μερακλήδες!

Αξίζει να αναφερθεί ότι η πορνογραφία στη Βόρεια Κορέα απαγορεύεται, σε κάθε της μορφή. Άκόμα, οι ξένοι τουρίστες δεν έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο διαδίκτυο και παρακολουθούνται διαρκώς, ενώ οι πολίτες της χώρας χρησιμοποιούν το Kwangmyong, το σύστημα intranet της χώρας, που αφενός παρακολουθείται, αφετέρου δεν επιτρέπει την πρόσβαση στον παγκόσμιο ιστό, αλλά σε συγκεκριμένες ιστοσελίδες. Άρα ποιοι μένουν; Οι ολιγάρχες και η διοίκηση.

Σύμφωνα με ανάλυση δεδομένων των χρηστών ενός από τα μεγαλύτερα πορνογραφικά δίκτυα, που δημοσιεύουν διεθνή ΜΜΕ, όπως η Sun, τα τελευταία 2 χρόνια όχι μόνο συνδέθηκαν χρήστες από τη Βόρεια Κορέα, αλλά είχαν και συγκεκριμένες προτιμήσεις, κυρίως Ιαπωνέζες πορνοστάρ.

Μπορεί οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ να παρακολουθούν ασταμάτητα τη χώρα, η Βόρεια Κορέα, όμως, - η ελίτ της, για να είμαστε ακριβής- είναι παντός καιρού! Κι όχι μόνο αυτό, αλλά οι επικεφαλής της είναι μονίμως συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο και μαθαίνουν αμέσως ό,τι λέγεται για τη χώρα. Το ότι οι πολίτες δεν έχουν πρόσβαση είναι άλλο θέμα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top