Κι όμως! Ο Κιμ Γιονγκ Ουν ξόδεψε 2,7 εκατομμύρια για να φορέσουν σέξι εσώρουχα οι ΠΑΡΘΕΝΕΣ της μπάντας του

Διασκεδάζουν τον ίδιο και τους φίλους του-Πρώτη ανάρτηση:06-04-2017 17:09

Περίπου 2,7 εκατομμύρια ξόδεψε ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας Κιμ Γιονγκ Ουν, όχι για οπλικά συστήματα, ούτε υπέρ του λαού του αλλά…για σέξι εσώρουχα! Πριν βιαστείτε να σχολιάσετε, θα τα δώσει στις κοπέλες του συγκροτήματος που διασκεδάζουν τον ίδιο και τους φίλους του.

Να σημειωθεί ότι οι κοπέλες αυτές πρέπει υποχρεωτικά να είναι νεαρές (κάποιες είναι ακόμα και 13!) και παρθένες για να ενταχθούν στο συγκρότημα αυτό. Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, υποβάλλονται σε ιατρικές εξετάσεις για να διαπιστωθεί η παρθενία τους, πριν γίνουν σεξουαλικές σκλάβες του Κιμ Γιονγκ Ουν. Το συγκρότημα αυτό των κοριτσιών ονομάζεται Pleasure Squad (η συμμορία της απόλαυσης).

Συγκεκριμένα, ο ηγέτης της Βόρειας Κορέας παρήγγειλε, μεταξύ άλλων, ζαρτιέρες και κορσέδες από την Κίνα για τον σκοπό αυτό, ξοδεύοντας σχεδόν το διπλάσιο ποσό από εκείνο που ξόδεψε πέρυσι, για τον ίδιο λόγο.

Η βρετανική Sun υποστηρίζει ότι ο Κιμ Γιονγκ Ουν ξοδεύει, επίσης, εξωφρενικά ποσά για σαμπάνιες, άλογα, ακριβά κρασιά, σοκολάτες, ελβετικά τυριά και μακιγιάζ, όσο ο λαός που κυβερνά αγωνίζεται για τα βγάλει πέρα καθημερινά, με τις παροχές του κράτους να περιλαμβάνουν 650 γραμμάρια καλαμπόκι, ρύζι και κρέας την ημέρα.

Και σαν να μην έφτανε αυτό, πέρυσι ο Κιμ έδωσε 33 εκατομμύρια λίρες για τη δημιουργία αγαλμάτων του ίδιου, του πατέρα του και του παππού του. επιπλέον, ενέκρινε εισαγωγές αξίας 5,5 εκατομμυρίων λιρών από τη Γερμανία για βαριά αλκοολούχα ποτά, κρασιά, σαμπάνιες και γερμανική μπύρα, όπως και παραγγελίες αξίας 123.442 λιρών για αρώματα, αποσμητικά, μακιγιάζ και προϊόντα περιποίησης μαλλιών.

Ξόδεψε, ακόμα, 57.229 λίρες για ρολόγια από την Ελβετία, 66.882 λίρες σε εισαγόμενα τυριά, 251.726 σε καλάμια ψαρέματος από την Κίνα και 132.452 λίρες σε άλογα από τη Ρωσία.

Η ιδιαίτερη αυτή λίστα συνεχίζεται με…ομπρέλες αξίας 1,65 εκατομμύρια λίρες από την Κίνα, 8,03 εκατομμύρια σε πιπέρι και 2,34 εκατομμύρια σε εξοπλισμό γυμναστηρίου.

Το κυβερνόν κόμμα της Βόρειας Κορέας έχει δύναμη από το 1980, ενώ ο Κιμ ανέλαβε τα ηνία το 2011.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top