Ένταση στη δίκη της Στέλλας Ακουμιανάκη: " Αφήσατε το παιδί μας να πεθάνει"

Κατέθεσε υπέρ των δύο κατηγορούμενων γιατρών

Ένταση επικράτησε το πρωί της Τετάρτης έξω από την δικαστική αίθουσα στο Εφετείο Χανίων, όπου εκδικάζεται η πολύκροτη υπόθεση για τον θάνατο της 16χρονης Στέλλας Ακουμιανάκη στο Ρέθυμνο το 2011.

Η δίκη συνεχίζεται σε δεύτερο βαθμό και σήμερα η δικάσιμος ξεκίνησε με τις καταθέσεις μαρτύρων υπεράσπισης. Ένας από αυτούς όμως, γιατρός και ο ίδιος, ο οποίος κατέθεσε ως μάρτυρας υπεράσπισης των δύο συναδέλφων του που κάθονται στο εδώλιο κατάφερε να εξοργίσει τους συγγενείς του άτυχου κοριτσιού.

Σύμφωνα με το Flashnews, ο νευροχειρουργός Πάνος Παπανικολάου, ο οποίος είναι και γενικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, κλήθηκε να καταθέσει την επιστημονική του άποψη σχετικά με ιατρικά στοιχεία που υπάρχουν στη δικογραφία.

Όμως συγγενείς της 16χρονης του επιτέθηκαν φραστικά, κατηγορώντας τον ότι ενώ δεν ήταν μπροστά στο περιστατικό της Στέλλας, προσπαθεί να αθωώσει τους συναδέλφους του.

Βγαίνοντας από τη δικαστική αίθουσα, ο κύριος Παπανικολάου έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους, προκαλώντας την οργή των συγγενών της Στέλλας.

«Ήρθατε να υποστηρίξετε και τίποτα άλλο. Σόνι και καλά να βγείτε λάδι όλοι. Φάγατε το παιδί μας. Εσύ που έρχεσαι και τους υποστηρίζεις είσαι το ίδιο με αυτούς. Τι ήρθες να πες εδώ; Ότι οι γιατροί έκαναν τα πάντα; Το παρκάρατε στο ράντσο και το αφήσατε να πεθάνει», φώναζε συγγενής του άτυχου κοριτσιού.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top