Εξαφάνιση 37χρονης εγκύου: Τα τελευταία μηνύματα που έστειλε στο messenger

Ο 45χρονος σύντροφός της βρέθηκε απαγχονισμένος τέσσερις ημέρες μετά την εξαφάνισή της

Δείτε στο video από την εκπομπή "Φως στο Τούνελ" τι υποστηρίζει η μητέρα της 37χρονης και τι λένε οι φίλες της για τη σχέση με τον 45χρονο και το παιδί που εγκυμονούσε

 

Τέλος δεν έχει το θρίλερ με την εξαφάνιση της εγκύου από την Κρήτη.

Η 37χρονη γυναίκα που καταγόταν από τη Βουλγαρία, τα τελευταία χρόνια έμενε στο Ρέθυμνο όπου και εργαζόταν.

Τους τελευταίους 4 μήνες, η Ντέσι κυοφορούσε το παιδί του 45χρονου συντρόφου της. Αν και αρχικά η είδηση είχε φέρει χαμόγελα ευτυχίας στην ίδια, όταν ενημέρωσε τον φίλο της για την εγκυμοσύνη, ξεκίνησαν τα προβλήματα στη σχέση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Θρίλερ με την εξαφάνιση της 37χρονης εγκύου – Ο σύντροφός της βρέθηκε απαγχονισμένος

Τα ίχνη της χάθηκαν στις 2 Μαϊου. Από τότε, δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής, με την οικογένειά της να ανησυχεί για την τύχη της.

Αυτό όμως που περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, είναι ότι ο φερόμενος ως σύντροφός της και πατέρας του αγέννητου παιδιού της, βρέθηκε απαγχονισμένος στο υπόγειο του πατρικού του σπιτιού, τέσσερις ημέρες μετά τηνεξαφάνιση της 37χρονης γυναίκας.

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΝΤΕΣΙ ΙΛΙΕΒΑ ΣΤΟ MESSENGER ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΘΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ

 

Λίγες ημέρες πριν εξαφανιστεί, και συγκεκριμένα στις 30 Απριλίου, η Ντέσι επικοινώνησε μέσω messenger με μια πολύ καλή της φίλη:

«Με τη Ντέσι γνωριζόμαστε 10 χρόνια περίπου και είμαστε πολύ δεμένες. Τελευταία φορά την είδα μία μέρα μετά το Πάσχα καθώς μετά έφυγα για την Βουλγαρία. Είχαμε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία με τελευταία εκείνη στις 30 Απριλίου», επεσήμανε μιλώντας στο cretapost η φίλη της Ντέσι, η οποία θέλησε να διατηρήσει την ανωνυμία της.

Στην συνομιλία της μέσω μηνυμάτων στο messenger η Ντέσι ρωτούσε την φίλη της πότε θα επιστρέψει από την Βουλγαρία γιατί της έλειπε. 

Στις 4 Μαΐου, η επιστήθια φίλη της 37χρονης, της έστειλε 2 μηνύματα ρωτώντας την «τι κάνεις ψυχή μου; Πώς είσαι;» όμως η Ντέσι δεν τα έλαβε ποτέ.

Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ 45ΧΡΟΝΟ – «ΤΗΝ ΠΙΕΖΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΕΚΤΡΩΣΗ»

 

Η 37χρονη γυναίκα διατηρούσε δεσμό με τον 45χρονο τα τελευταία 2 χρόνια. Όταν έμαθε ότι είναι έγκυος στο παιδί του, του το αποκάλυψε όλο χαρά και ευτυχία, όμως ο 45χρονος της είπε πως δεν ήθελε αυτό το παιδί. Αυτά αποκάλυψε η επιστήθια φίλη της Ντέσι στο cretapost, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Η Ντέσι είχε περίπου δύο χρόνια σχέση με τον 45χρονο. Όταν έμεινε έγκυος ήταν στην αρχή πολύ χαρούμενη. Όταν όμως το είπε στον ίδιον εκείνος της είπε πως δεν ήθελε το παιδί και άρχισε να την πιέζει στο να κάνει έκτρωση. Όταν κατάλαβε πως δεν θα την βοηθούσε δεν τον ήθελε καθόλου (…)Η Ντέσι αρχικά είχε σκεφτεί να ρίξει το παιδί. Ωστόσο, μετά τις δικές μας εκκλήσεις αλλά και της μητέρας της έδιωξε αυτήν την σκέψη. Ήθελε να μεγαλώσει το κοριτσάκι της. Μάλιστα, την απόφαση αυτή την πήρε μετά από ένα ταξίδι που έκανε στην Βουλγαρία όπου συνάντησε την μητέρα της και της εξιστόρησε το τι είχε συμβεί. Η μητέρα της, της είπε ότι θα την βοηθήσει να κρατήσει το παιδί κι ότι η ίδια θα κατέβαινε στην Κρήτη για να το μεγαλώσουν μαζί».

Μάλιστα η 37χρονη γυναίκα είχε αρχίσει να ετοιμάζει και τα μωρουδιακά ώστε να υποδεχτεί τον «πελαργό».

«ΤΟΝ ΕΔΙΩΧΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΠΑΝΤΑ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ»

 

Όταν η Ντέσι κατάλαβε πως ο 45χρονος δεν ήθελε το παιδί, απομακρύνθηκε από εκείνον:

«Τον έδιωχνε συνεχώς αλλά αυτός πάντα πήγαινε στο σπίτι της, δεν την άφηνε σε ησυχία. Θυμάμαι πως μου έλεγε συνέχεια ότι “έχω βαρεθεί, και το κλειδί να του πάρω βρίσκει τον τρόπο και μπαίνει μέσα στο σπίτι”(...) Συνέχεια της έλεγε να ρίξει το παιδί. Θυμάμαι μία φορά που με είχε πάρει η Ντέσι τηλέφωνο για να πάμε για καφέ κι όταν βρεθήκαμε μου είπε πως ο 45χρονος την τραβούσε να την πάει στο νοσοκομείο για να κάνει έκτρωση.Μάλιστα, όταν εκείνος είδε πως η Ντέσι δεν κουνούσε από το σπίτι, της είπε να ετοιμαστεί κι ότι θα πήγαινε στο νοσοκομείο για να δει τί ζητάνε για την έκτρωση και να έρθει να την πάρει να πάνε. Τότε εκείνη την κοπάνησε από το σπίτι κι ήρθε να με βρει» αποκάλυψε η φίλη της.

Η ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ ΤΟΥ 45ΧΡΟΝΟΥ

 

«Από την πρώτη στιγμή που εξαφανίστηκε δεν σκέφτηκα τίποτε καλό. Όταν έγινε και η αυτοκτονία τότε τρόμαξα. Δεν μπορώ να φανταστώ τι έχει γίνει, έχει μπλοκάρει το μυαλό μου. Ήταν μία πολύ δραστήρια γυναίκα. Φανταστείτε ότι έκανε δύο δουλειές, μία σε ταβέρνα του Ρεθύμνου και μία ως μοδίστρα σε επιδιορθώσεις ρούχων» λέει η επιστήθια φίλη της Ντέσι και τονίζει:

«Γνωρίζοντας την Ντέσι ξέρω ότι δεν θα είχε κλείσει το κινητό της για να ξεκουραστεί», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top