Θρίλερ με την εξαφάνιση της 37χρονης εγκύου – Ο σύντροφός της βρέθηκε απαγχονισμένος

Silver alert για τον εντοπισμό της – Νέα στοιχεία για την υπόθεση

Σε θρίλερ εξελίσσεται η υπόθεση της 37χρονης εγκύου από την Κρήτη, η οποία έχει εξαφανιστεί από τις 2 Μαϊου.

H Ντέσι Ιλίεβα καταγόταν από τη Βουλγαρία και τα τελευταία χρόνια ζούσε στο Ρέθυμνο. Τα ίχνη της χάθηκαν μυστηριωδώς πριν 12 ημέρες. Από τότε, δεν έχει δώσει κανένα σημάδι ζωής, με την οικογένειά της να ανησυχεί για την τύχη της.

Αυτό όμως που περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα, είναι ότι ο φερόμενος ως σύντροφός της και πατέρας του αγέννητου παιδιού της, βρέθηκε απαγχονισμένος στο υπόγειο του πατρικού του σπιτιού, τέσσερις ημέρες μετά την εξαφάνιση της 37χρονης γυναίκας η οποία διένυε τον 4ο μήνα της εγκυμοσύνης της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Αυτή είναι η έγκυος που εξαφανίστηκε από την Κρήτη – Silver alert για τον εντοπισμό της

ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΣΤΙΓΜΑ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΝΤΕΣΙ

 

Την τελευταία φορά που η 37χρονη μίλησε με τη μητέρα και μια φίλη της, τους είπε ότι θα πήγαινε με τον σύντροφό της για φαγητό σε μια ταβέρνα στο δάσος. Έκτοτε χάθηκαν τα ίχνη της.

Μαρτυρία που έφερε στο φως η εκπομπή «Φως στο Τούνελ», αναφέρει ότι το ζευγάρι κατευθυνόταν με το αυτοκίνητο του 45χρονου αυτόχειρα προς τις παραλίες της περιοχής νότια του χωριού Κεραμέ, το μεσημέρι της Τετάρτης 2 Μαΐου.

Όπως διευκρινίστηκε στο «Τούνελ» οι ντόπιοι αποκαλούν «δάσος» το φοινικόδασος της Πρέβελης, σημείο που θα μπει στο μικροσκόπιο των ερευνών που πραγματοποιούνται στην περιοχή.  Κάτοικοι ανέφεραν ακόμη στην εκπομπή, πως θα πρέπει να ψαχτούν και τα εγκαταλειμμένα πηγάδια που βρίσκονται τριγύρω στο χωριό του αυτόχειρα.

«ΚΑΒΓΑΔΙΣΑΝ ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΨΑΧΝΕ ΓΙΑ ΟΠΛΟ» ΛΕΕΙ ΕΠΙΣΤΗΘΙΑ ΦΙΛΗ ΤΗΣ

 

«Όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη της, της είπε ξεκάθαρα πως δεν  ήθελε το μωρό. Εκείνη σκεφτόταν να το ρίξει και την παρακαλούσαμε να μη το κάνει αυτό. Ήταν κρίμα..», δήλωσε στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη φίλη της 37χρονης αγνοούμενης.

«Δεν είχε επιλογή. Λόγω γυναικολογικών προβλημάτων που αντιμετώπιζε έπρεπε να κρατήσει το παιδί , αλλιώς δεν θα είχε άλλη ευκαιρία να μείνει έγκυος. Βρισκόταν μπροστά σε σοβαρό δίλημμα (…)Ο σύντροφος της έκανε σαν παλαβός και προσπαθούσε να την πείσει να το ρίξει… Κάποια στιγμή τσακώθηκαν άγρια… Τότε της είπε πως έψαχνε για όπλο. Είχαμε κανονίσει να πάμε μαζί για ιατρικές εξετάσεις. Εκείνη δεν φάνηκε και την κάλεσα στο τηλέφωνο. Τότε μου είπε πως θα πήγαιναν για φαγητό κάπου έξω από το Ρέθυμνο. Συμφωνήσαμε να βρεθούμε την επομένη. Το τηλέφωνο της απενεργοποιήθηκε και δεν είχαμε ξανά νέα της. Τις επόμενες μέρες που εγώ και άλλοι γνωστοί συναντήσαμε τον σύντροφο της και τον ρωτήσαμε που είναι η Ντέσι, εκείνος μας απάντησε πως έφυγε για τη Γερμανία…» πρόσθεσε η φίλη της.

Μια άλλη φίλη της αγνοούμενης, υποστήριξε ότι «μια μέρα πριν εξαφανιστεί μιλήσαμε στο τηλέφωνο. Μου είπε πως είχε τσακωθεί με τον σύντροφο της και πως τον είχε διώξει γιατί της ζήτησε για πολλοστή φορά λεφτά. Όταν ξαναμιλήσαμε μου είπε πως θα πήγαιναν  σε μια εξοχική ταβέρνα κοντά σε δάσος για φαγητό. Από τότε η Ντέσι εξαφανίστηκε».

«ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΑΝ» ΛΕΕΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ

 

Η Ντέσι είχε μιλήσει και στη μητέρα της για την επιθυμία της να κρατήσει αυτό το παιδί.

Λίγο καιρό πριν την είχε επισκεφθεί στη Βουλγαρία για να ζητήσει τη συμβουλή της, επειδή ήταν προβληματισμένη. Της είχε εκμυστηρευτεί ότι ο σύντροφος της δεν ήταν σύμφωνος με την επιλογή της να γεννηθεί το παιδί.

«Περίμενε κοριτσάκι. Της είπα να το κρατήσει και εμείς θα την βοηθούσαμε…» ανέφερε η μητέρα της. «Μόνο να ζει, τίποτα άλλο δεν θέλω, να ζει…» είπε κλαίγοντας η μητέρα της 37χρονης.

Θεία της 37χρονης, τόνισε πως όταν κάλεσε τον 45χρονο να τον ρωτήσει πού είναι η κόρη της, εκείνος της απάντησε πως έχει φύγει στη Γερμανία για να δει κάποιες φίλες της:

«Επέμενα πως δεν έχει φίλες στο εξωτερικό και μετά τ’ άλλαξε και μου είπε πως μπορεί να ήταν στην Βουλγαρία ή στη Θεσσαλονίκη. Που θα πήγαινε χωρίς λεφτά αφού δεν είχε πληρωθεί από τη δουλειά της; Χωρίς να πάρει μαζί της ούτε ένα ρούχο; Χωρίς να κλειδώσει το σπίτι της; Μας έλεγε ψέματα…»

ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ 45ΧΡΟΝΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΗΣ

 

Ο γιος του αυτόχειρα από προηγούμενο γάμο του, είχε είχε γνωρίσει την αγνοούμενη  και δεν είχε παρατηρήσει προβλήματα στη σχέση της  με τον πατέρα του. Δε γνώριζε για την εγκυμοσύνη της και ξαφνιάστηκε όταν έμαθε για την εξαφάνιση της.

Ανέφερε πως όταν τον ειδοποίησαν πως ο πατέρας του κρεμάστηκε,  νόμισε πως του έκαναν πλάκα. Ακόμα δυσκολεύεται να το πιστέψει αφού είχαν συναντηθεί για καφέ μια μέρα πριν και λίγα λεπτά πριν αυτοκτονήσει είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο και τον άκουσε ήρεμο.

«Δεν ξέρω γιατί το έκανε, μόνο εκείνος ξέρει…», κατέληξε συγκινημένος.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top