Βίαζαν 6χρονη επί μια εξαετία - Συνελήφθησαν τρεις άνδρες και ο πατέρας της!

Τον περασμένο Ιανουάριο έγινε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλεια Κατερίνης και ακολούθησε έρευνα / Νέα ενημέρωση 21:05

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε ένα 6χρονο κορίτσι στην Κατερίνη, το οποίο υπόκειτο σε συστηματική σεξουαλική κακοποίηση για μια εξαετία, από το 2008 έως το 2014.

Τον περασμένο Ιανουάριο έγινε καταγγελία στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κατερίνης και ακολούθησε έρευνα που οδήγησε στη σύλληψη τεσσάρων ανδρών. Μεταξύ αυτών που συνελήφθησαν, σε εκτέλεση ενταλμάτων του ανακριτή Κατερίνης, είναι ο 50χρονος πατέρας της ανήλικης.

Οι τρεις άνδρες είναι μεταξύ 58 και 60 ετών. Όλοι τους είναι και όλοι ελληνικής καταγωγής, συνελήφθησαν στην Πιερία και κατηγορούνται για υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης ανήλικου κοριτσιού.

Το 16χρονο -σήμερα- θύμα φέρεται να υφίστατο ασελγείς πράξεις από την ηλικία των 6 ετών και επί μία 6ετία (2008-2014). Η δικογραφία περιλαμβάνει τα αδικήματα του βιασμού, της ασέλγειας και της αποπλάνησης εις βάρος ανηλίκου, όπως επίσης της σωματεμπορίας.

Από τις διωκτικές Αρχές εξετάζεται εάν οι καταγγελλόμενες πράξεις συνέβαιναν με οικονομικά ανταλλάγματα.

Το κορίτσι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση πέρυσι έπεσε θύμα του αποτρόπαιου Διαδικτυακού παιχνιδιού μπλε φάλαινα και επιχείρησε να αυτοκτονήσει.

Νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο και εκεί άρχισε να εξομολογείται στους ψυχιάτρους τον εφιάλτη που έζησε όλα αυτά τα χρόνια.

 

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top