Πολύνεκρο τροχαίο στην Κρήτη: ο 47χρονος πατέρας δε γνωρίζει ακόμα ότι έχασε τη σύζυγο και την κόρη του

Οι αρραβώνες που κατέληξαν σε τραγωδία – Αναμένεται να πάρει εξιτήριο από τη ΜΕΘ

Τροχαίο Κρήτης: Ο 47χρονος δε γνωρίζει τι έχει συμβεί

Περίπου ένα μήνα μετά το πολύνεκρο τροχαίο στην Κρήτη που στοίχισε τη ζωή στην στον 21χρονο Χρήστο Στεφανάκη, στην 20χρονη αρραβωνιαστικιά του Μαίρη Κωστίδη και στην  40χρονη μητέρα της, Μαίρη Παναγιωτάκη, ο 47χρονος Νίκος Κωστίδης δε γνωρίζει ακόμα ότι έχασε τη σύζυγό του και την κόρη του.

Αριστερά το αρραβωνιασμένο ζευγάρι, δεξιά η μητέρα της 20χρονης Μαίρης - Και οι τρεις σκοτώθηκαν ακαριαία

Ο πατέρας της οικογένειας από την Τήλο, που μαζί με τη γυναίκα του και την 15χρονη κόρη του Χριστίνα είχαν πάει στην Κρήτη για τους «ματωμένους»,  όπως αποδείχτηκαν, αρραβώνες της 20χρονης κόρης του, τη μοιραία ημέρα του δυστυχήματος επέβαινε στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 21χρονος Χρήστος και ήταν ο μόνος που επέζησε μαζί με την 15χρονη Χριστίνα από το τροχαίο δυστύχημα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στην κηδεία του 21χρονου Χρήστου – Από τους αρραβώνες, στο πένθος

Η αγάπη του Χρήστου και της Μαίρης που δεν πρόλαβε να ανθίσει! Θρήνος στην Κρήτη για το χαμό του νεαρού ζευγαριού

Στα μαύρα το νησί της Τήλου για τον χαμό της μάνας και της κόρης – Ο ματωμένος αρραβώνας στην Κρήτη

Τι ζητά η οικογένεια της μάνας και της κόρης που σκοτώθηκαν στο τροχαίο της Κρήτης

Ο 47χρονος Νίκος Κωστίδης με την 40χρονη σύζυγό του

Έκτοτε νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΠΑΓΝΗ, ενώ το τελευταίο διάστημα η κατάσταση της υγείας του έχει βελτιωθεί.

Σύμφωνα με το cretapost, ο 47χρονος Νίκος Κωστίδης αναμένεται σύντομα να πάρει εξιτήριο από τη ΜΕΘ:

«Η κατάσταση του 47χρονου είναι αισθητά βελτιωμένη. Έχουν ολοκληρωθεί τα κυριότερα χειρουργεία και έχει σταθεροποιηθεί. Έχει επαφή με το περιβάλλον και αναμένεται να πάρει εξιτήριο από την ΜΕΘ και να μεταφερθεί στην κλινική», ανέφερε μιλώντας στο cretapost, ο διοικητής του ΠΑΓΝΗ, Γ. Τασσόπουλος.

ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ

 

Ο 47χρονος άνδρας, ακόμα δεν έχει μάθει πως την μοιραία ημέρα η οικογένεια του ξεκληρίστηκε στην Αγία Πελαγία.

Χαρακτηριστικό είναι ότι όσο εκείνος έδινε «μάχη» για τη ζώη του στην Εντατική, οι κηδείες της γυναίκας και της μεγάλης του κόρης έγιναν στη Ρόδο όπου και αναπαύονται πλέον.

«Ακόμα δεν του έχουμε ανακοινώσει τους θανάτους της συζύγου του και της κόρης του καθώς θέλουμε πρώτα να σταθεροποιηθεί 100% και στη συνέχεια να τον ενημερώσουμε», επεσήμανε σχετικά ο κ. Τασσόπουλος ο οποίος παράλληλα υπογράμμισε πως όταν κριθεί από τους γιατρούς θα ενημερωθεί με την συνδρομή ειδικής ομάδας ψυχολόγων του ΠΑΓΝΗ.

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΕΤΑΙ Η 15ΧΡΟΝΗ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

 

Τέλος, στο νοσοκομείο εξακολουθεί να νοσηλεύεται και η 15χρονη Χριστίνα η οποία σύμφωνα με τον κ. Τασσόπουλο η κατάσταση της υγείας της είναι πολύ καλή.

Να σημειώσουμε ότι το νεαρό κορίτσι ενημερώθηκε για το τραγικό συμβάν στις αρχές του Ιανουαρίου έχοντας δίπλα της από την πρώτη στιγμή μια ομάδα  εξειδικευμένων ψυχολόγων που την βοηθούν να αποδεχτεί αυτό που έχει συμβεί ώστε να καταφέρει να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top