«Πόλεμος» για τον «Ζορό» Ψωμιάδη και τον ύμνο της «ΝΔ» στη διαφήμιση των «Jumbo»

Αποσύρεται και θα ξαναγυριστεί - Τι πρόβλημα έχει προκύψει - Νέα Ενημέρωση: 20:51

Σάλος έχει ξεσπάσει μετά τη διαφήμιση του Παναγιώτη Ψωμιάδη ο οποίος ως άλλος «Ζορό» σώζει τις Απόκριες για λογαριασμό των «Jumbo».

Φορώντας τη στολή και τη μάσκα του πλασματικού χαρακτήρα που δημιουργήθηκε από τον συγγραφέα κόμικ Τζόνστον Μακάλεϊ, ο πρώην Υπουργός και Νομάρχης Θεσσαλονίκης καταφτάνει με το άλογό του για να σώσει τις Απόκριες οι οποίες συνελήφθησαν και μπήκαν στη φυλακή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Xαμός στο διαδίκτυο με τον «Ζορό» Ψωμιάδη στη διαφήμιση των Jumbo – Τι λέει για την αμοιβή του και για τις αντιδράσεις

«Εκτός κινδύνου ο Αντόνιο Μπαντέρας σε κρίσιμη κατάσταση η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς» - Το Twitter γλεντά τον «Ζορό» Ψωμιάδη

Μόλις τα καταφέρνει, ζητά από τον πιανίστα (μια πίτσα) να παίξει το αγαπημένο του κομμάτι το οποίο είναι ο… ύμνος της Νέας Δημοκρατίας σε ολίγον διαφορετική version.

ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΤΕΙ ΛΟΓΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΩΝ

 

Σύμφωνα με το real.gr, το βίντεο της διαφήμισης της γνωστής αλυσίδας καταστημάτων πρόκειται να αποσυρθεί καθώς έχει προκύψει πρόβλημα με τη χρήση του ύμνου της Νέας Δημοκρατίας.

Τα πνευματικά δικαιώματα ανήκουν στον συνθέτη Ρόμπερτ Γουίλιαμς και ήδη, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ειδοποιήθηκε ο κ. Ψωμιάδης να γυρίσει εκ νέου το διαφημιστικό βίντεο.

Προς το παρόν δεν υπάρχουν περισσότερες πληροφορίες για το είδος των αλλαγών που θα γίνουν ή πότε θα κυκλοφορήσει η νέα διαφήμιση. 

 

 

 

Δείτε ολόκληρο το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star εδώ.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top