Νέα τραγωδία στον Όλυμπο! Νεκρός ο ένας από τους δύο ορειβάτες που αναζητούνταν

Ασφαλής με ελαφρά τραύματα ο δεύτερος - Νέα ενημέρωση: 11:08

Νεκρός κι άλλος ορειβάτης στον Όλυμπο

Μία ακόμα τραγωδία σημειώθηκε στις πλαγιές του Ολύμπου, όπου τα ξημερώματα της Τρίτης οι διασώστες της ΕΜΑΚ κατάφεραν να εντοπίσουν τον 55χρονο ορειβάτη, ο οποίος αναζητείτο μαζί με έναν 36χρονο, αλλά δυστυχώς ήταν πολύ αργά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διασώστες κατάφεραν να προσεγγίσουν τον 55χρονο στη θέση Λούκι Καλογήρου, όμως διαπίστωσαν ότι είχε χάσει τη ζωή του.

Διαβάστε επίσης: Αυτός είναι ο 26χρονος ορειβάτης που έχασε τη ζωή του στον Όλυμπο - Έπεσε σε χαράδρα 250 μέτρων

Εντοπίστηκαν οι δύο ορειβάτες στον Όλυμπο – Εξαιρετικά δύσκολη η επιχείρηση διάσωσης

Πλέον πραγματοποιείται επιχείρηση ανάσυρσης της σορού του ορειβάτη, υπό ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες, αφού στην περιοχή υπάρχει πάγος και πολικές θερμοκρασίες.

Όπως έγινε γνωστό ο 55χρονος ορειβάτης, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες ήταν εμπειρότατος, δεν είχε τις αισθήσεις του από την ώρα που ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική, καθώς κατά την πτώση του τραυματίστηκε στο κεφάλι.

Αντίθετα, ο 37χρονος που ήταν μαζί του μεταφέρθηκε σε ασφαλές σημείο και είναι τραυματισμένος ελαφρά, με μώλωπες και κακώσεις σε αρκετά σημεία του σώματός του, χωρίς να έχει υποστεί κάποιο κάταγμα.

Πρόκειται για την τρίτη επιχείρηση διάσωσης που έγινε στον Όλυμπο από το Σάββατο, όταν και σημειώθηκε η τραγωδία με το θάνατο του 25χρονου ορειβάτη και τον τραυματισμό του φίλου του. Επίσης τη Δευτέρα, δύο ορειβάτες εντοπίστηκαν τραυματισμένοι και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Κατερίνης.  


 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top