Τρόμος για γυναίκα στο Άργος – Παραλίγο να πέσει θύμα ομαδικού βιασμού

Πετάχτηκαν οι κάτοικοι από τις φωνές της για βοήθεια

Μετανάστες επιτέθηκαν σε γυναίκα για να τη βιάσουν

Στιγμές πανικού έζησε μια 30χρονη γυναίκα, η οποία, όπως καταγγέλλει έπεσε θύμα επίθεσης από ομάδα μεταναστών, οι οποίοι πετάχτηκαν μπροστά της από ένα γιαπί κοντά στο σπίτι της στην πόλη του Άργους.

Οι άνδρες την είδαν να περπατάει μόνη της, της όρμησαν και άρχισαν να την πιάνουν σε όλα τα σημεία του σώματός της.

Η κοπέλα άρχισε να τρέχει και να ουρλιάζει για βοήθεια, μέχρι που την άκουσε ένα από τους αδελφούς της που εκείνη την ώρα επέστρεφε στο σπίτι τους.

Ο νεαρός προσπάθησε να σώσει την αδελφή του από τα χέρια περίπου 20 Πακιστανών και Αφγανών χωρίς αποτέλεσμα, μέχρι που επενέβη και ο δεύτερο αδελφός που άκουσε τη φασαρία και βγήκε από το σπίτι.

Οι δράστες όμως ήταν απτόητοι και φώναξαν ενισχύσεις, με αποτέλεσμα να βγουν από το γιαπί και άλλοι μετανάστες αυτή τη φορά οπλισμένοι με καδρόνια, οι οποίοι επιτέθηκαν και τραυμάτισαν τα δύο αδέλφια.

Οι δράστες εξαφανίστηκαν όταν κατάλαβαν ότι οι περίοικοι είχαν καλέσει την αστυνομία.

Η αστυνομία προχώρησε σε προσαγωγές και τα αδέλφια της 30χρονης αναγνώρισαν τρία άτομα, τα οποία, όπως διαπιστώθηκε, βρίσκονταν παράνομα στη χώρα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ναυπλίου, με κατηγορίες για απόπειρα βιασμού, πρόκληση σωματικών βλαβών και παράβαση της νομοθεσίας περί αλλοδαπών.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top