Αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή Κουφοντίνα στον Κορυδαλλό

Στις 12:00 το μεσημέρι λήγει η 48ωρη άδειά του

Αντίστροφη μέτρηση για επιστροφή Κουφοντίνα στη φυλακή

Οι δείκτες του ρολογιού αρχίζουν πλέον και μετρούν αντίστροφα για την επιστροφή του Δημήτρη Κουφοντίνα στις φυλακές Κορυδαλλού μετά από την 48ωρη άδεια που του χορηγήθηκε από το Συμβούλιο των Φυλακών και προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων.

Στις 12:00 ακριβώς ο «Λουκάς» της 17Ν, ο οποίος έχει καταδικαστεί 11 φορές ισόβια θα πρέπει να περνά και πάλι την πόρτα των φυλακών και να επιστρέφει στο κελί του.

Διαβάστε επίσης: Πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ η λεία των ληστειών που είχε διαπράξει ο Κουφοντίνας

Αμετανόητος ο Κουφοντίνας: "Τίποτα δεν τελείωσε"

Ο Κουφοντίνας στο σπίτι του στο Βαρνάβα - Οι πρώτες εικόνες

Έξω από τη φυλακή με 48ωρη άδεια ο Δημήτρης Κουφοντίνας

Τις δύο αυτές μέρες της… «ελευθερίας» τους επέστρεψε στο σπίτι του στο Βαρνάβα, πέρασε χρόνο με τον γιο του Έκτωρα και την σύζυγό του Αγγελική Σωτηροπούλου, επισκέφτηκε ταβερνάκια της περιοχής του και έκανε περιπάτους κοντά στο σπίτι.

Την ίδια ώρα η χορήγηση της 48ωρης άδειας στο «πιστόλι» της 17Ν προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων με εκπροσώπους της πολιτικής σκηνής, από τη ΝΔ και όχι μόνο να καταγγέλλουν την απόφαση του συμβουλίου και να επιτίθενται στην κυβέρνηση για την εξέλιξη αυτή.

Ο Κώστας Μπακογιάννης, μιλώντας χθες στον ΣΚΑΪ δεν έκρυψε το σοκ και την οργή του για την άδεια στον Κουφοντίνα, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε τον πατέρα του Παύλο το τον Σεπτέμβριο του 1989, ενώ δεν έκρυψε το φόβο του ότι θα χρειαστεί να πάει και σε άλλες κηδείες θυμάτων της τρομοκρατίας.

Στο ίδιο πνεύμα η αδελφή του Αλεξία, αλλά και η μητέρα του Ντόρα, η οποία χαρακτήρισε τη χορήγηση άδειας στον Κουφοντίνα «ύβρις» στους νεκρούς και τις οικογένειές τους.

Στις 12:00 ακριβώς τα βλέμματα όλων θα είναι και πάλι στην πύλη του Κορυδαλλού, ωστόσο ο σάλος που έχει ξεσπάσει από την 48ωρη άδεια του Κουφοντίνα θα κάνει καιρό να καταλαγιάσει. 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top