Τι είχε πει η Δώρα στη μητέρα της λίγες μέρες πριν δολοφονηθεί – «Πάλεψε με τον ίδιο τον διάβολο»

«Το παιδί δεν έπρεπε να βρει τέτοιο θάνατο γιατί πίστευε στον Θεό»

Μια καθηλωτική συνέντευξη έδωσε η μητέρα της Δώρας Ζέμπερη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

Τα λόγια της συγκλονίζουν:

«Δεν ήθελα να είμαι εδώ σήμερα. Ήθελα να είμαι στον γάμο του παιδιού μου. Να το καμαρώσω. Το γέννησα 17 χρονών, δεν ήξερα πώς να το μεγαλώσω, δεν είχα βοήθεια από πουθενά και όμως κατάφερα να γίνει αυτό που ήταν σήμερα. Δε θα περίμενα ποτέ ένα τέτοιο κάθαρμα να απλώσει χέρι. Αυτό το παιδί ούτε με λουλούδι δεν το άγγιζες. Ήταν ένα λουλούδι που το έκοψε αυτός τον οποίο δε μπορώ να χαρακτηρίσω».

«ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑΝΑΤΟ»

«Το παιδί δεν έπρεπε να βρει τέτοιο θάνατο γιατί πίστευε στο Θεό. Εγώ πιστεύω ότι εκείνη τη μέρα η Δώρα πάλεψε με τον ίδιο τον διάβολο. Αυτός ήταν ο ίδιος ο διάβολος που ήθελε να σκοτώσει το παιδί μου επειδή είχε τόση καλοσύνη. Νομίζω ότι ο θεός ήθελε να το πάρει αυτό το παιδί. Να το ξεκουράσει και να το έχει στην αγκαλιά του γιατί είχε κουραστεί πάρα πολύ σε αυτή τη ζωή».

«ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟ»

«Είναι υπεύθυνοι όλοι τους μέσα στο νεκροταφείο γιατί άφησαν να γίνει ένα τέτοιο έγκλημα μέρα μεσημέρι. Όταν το παιδί μου ζήτησε για πρώτη φορά βοήθεια, δεν το βοήθησε κανένας. Το πορτοφόλι της ήταν πάντα άδειο γιατί έλεγε ότι τα λεφτά δεν έχουν καμία σημασία. Οι άνθρωποι έχουν. Μου έλεγε να μη μετράω τα λεφτά. Όσο έχουμε και όσο μπορούμε θα δίνουμε. Όλο έλεγε ότι αν πάθω κάτι θέλω τα αδέρφια μου να είναι τακτοποιημένα. Κλαίγανε τα παιδιά όταν έφευγα εγώ, έβαζε ωτοασπίδες στ΄αυτιά και συνέχιζε το διάβασμα».

ΤΙ ΤΗΣ ΕΙΠΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΟΤΟΥ ΠΕΘΑΝΕΙ

«Λίγες μέρες προτού πεθάνει, μου έκανε μια ερώτηση που δε μου την είχε κάνει ποτέ, μου την έκρυβε. Μου είπε “αναρωτιέμαι μαμά, με αγάπησε ποτέ ο πατέρας μου;” Και της είπα παιδί μου “σ΄αγαπάω εγώ”, αλλά δεν της έφτανε μάλλον».

 

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top